Μπερτόγλιο: «Αρης, όπως Μπόκα!»

Γιώργος Στράντζαλης25 Αυγούστου 2020

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο ανήκει στην κατηγορία των «νέων» στον Αρη, έχει ωστόσο εικόνα τις παραστάσεις από την Ελλάδα και δη, τις υψηλές απαιτήσεις του κλαμπ. Τη δυναμική που αντλεί από τον κόσμο του, τον οποίον ο ίδιος συγκρίνει με τους φιλάθλους της Μπόκα Τζούνιορς!

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Αργεντινός μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα 3-5 Πηγάδια για το διάστημα της προετοιμασίας και τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

-Πως νιώθεις που επέστρεψες και πάλι στην Ελλάδα και θα αγωνιστείς στον Aρη;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μία μεγάλη ομάδα. Στην Αργεντινή όλοι ξέρουν από μικροί τον Aρη, λόγω της Μπόκα Τζούνιορς και των οπαδών τους και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όλοι οι φίλοι μου ήξεραν την ομάδα. Οι μόνες ομάδες που ξέρουν εκεί είναι ο Άρης, ο Παναθηναϊκός λόγω Λέτο και Μπορέλι και η ΑΕΚ».

-Πως θα μας παρουσίαζες αγωνιστικά τον εαυτό σου;

«Είμαι παίκτης που μου αρέσει να παίζω κοντά στην κορυφή της επίθεσης. Θέλω την μπάλα στα πόδια μου, για να ντριμπλάρω και να σουτάρω. Θα κρίνει ο προπονητής στο Πρωτάθλημα τι ακριβώς θέλει από μένα».

-Ποια η γνώμη σου για τη φετινή ομάδα;

«Κάνουμε δυνατή προπόνηση κάθε μέρα. Έχει ποιότητα η ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες, δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Είμαι χαρούμενος που έχουμε τόσο καλή ομάδα».

-Σε βοηθάει που υπάρχουν στην ομάδα οι Μαντσίνι-Μαρτίνες που είναι συμπατριώτες σου;

«Σίγουρα είναι καλύτερα που είμαι μαζί τους. Έπαιξα σε δύο ομάδες εδώ στην Ελλάδα, στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο που υπάρχουν κι άλλοι Αργεντινοί στην ομάδα».

-Πως βίωσες την παρουσία του κόσμου στην προχθεσινή στην προπόνηση;

«Θυμάμαι τέτοια σκηνές και στην Αργεντινή. Ο κόσμος του Αρη είναι ίδιος με τις ομάδες της χώρας μου. Ο κόσμος του Αρη στην Ελλάδα είναι ο καλύτερος, κατά την άποψή μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.