Μπερμπέρογλου: «Θέλουμε να αναγεννήσουμε τον Ηρακλή του παρελθόντος, στόχος η άνοδος για την ανδρική ομάδα»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του Ηρακλή, Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, και μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα και την προσπάθεια αναγέννησης του Γηραιού.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι μια επιστροφή σε ένα νέο Σύλλογο, στο νέο ΓΣ Ηρακλή. Ο Ηρακλής και το βόλεϊ είναι αρρώστια και δεν μπορεί να μην βοηθήσουμε όλοι όσοι μπορούμε. Αύριο έχουμε τη συνέντευξη τύπου, θέλουμε να αναγεννήσουμε τον Ηρακλή του παρελθόντος και να κάνει μεγάλα πράγματα. Η ομάδα έχει κλείσει τους στόχους της, αύριο στη συνέντευξη Τύπου δεν θα μιλήσουμε για τεχνικά κομμάτια. Θα παρουσιάσω τους ανθρώπους που θα είναι δίπλα μου, και όχι μόνο με την ανδρική ομάδα. Θα ασχοληθούμε και με τη γυναικεία ομάδα αλλά και με τις ακαδημίες του Ηρακλή. 

Τα οικονομικά μεγέθη δεν είναι όπως στο παρελθόν, αλλά είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο που έχουμε βάλει. Για την ανδρική ομάδα ο στόχος είναι η άνοδος και η πρώτη θέση, αυτό φαίνεται και με τις ανακοινώσεις παικτών που κάναμε που είναι παίκτες πρώτης κατηγορίας. Πρέπει το βόλεϊ να ενισχυθεί από ομάδες της Βόρειας Ελλάδας. Οι αθηναϊκές ομάδες έχουν το πλεονέκτημα να ταξιδεύουν λίγο και να γλιτώνουν κούραση και έξοδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.