Μπερμπάτοφ: «Περιμένω νίκη της Λέφσκι σήμερα»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2022

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Λέφσκι με τον ΠΑΟΚ παραχώρησε ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος τόνισε πως θα υπστηρίζει ξεκάθαρα την ομάδα από τη Σόφια, όπως κάνει και με όλες της βουλγάρικες.


Για τον πέρασμά του από την Ελλάδα και τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ ανέφερε
: «Έπαιζα πριν πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ. Οι εποχές έχουν αλλάξει, είναι άλλη ομάδα όλα είναι διαφορετικά. Ωστόσο, οι φιλοδοξίες τους ήταν πάντα υψηλές. Έρχονται εδώ για να πάρουν κάτι από τη Λέφσκι.»


Στην συνέχεια ανέφερε πως θα βρίσκεται στο γήπεδο, ενώ δεν κρύβει την υποστήριξή του για όλες τις βουλγάρικες ομάδες: «Θα παρακολουθήσω τον αγώνα, όπως έκανα και με αυτόν της Μπότεφ.Περιμένω μια ωραία ατμόσφαιρα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας που παίζουν στην Ευρώπη. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις. Υποστηρίζω όλες τις ομάδες μας.

Τέλος, δήλωσε πως πιστεύει τον προπονητή της Λέφσκι τονίζοντας παράλληλα την θέλησή του για νίκη των Βούλγαρων αλλά και την σημασία που θα έχει μια πιθανή επικράτηση: «Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ ξέρει πώς να στήσει την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ματς. Περιμένω νίκη της Λέφσκι. Μια νίκη είναι πάντα καλή για αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να έχεις το αίσθημα της ικανοποίησης μετά το ματς, σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ η ήττα επηρεάζει τον ψυχισμό σου. Είναι πάντα καλό να ξεκινάς με νίκη σε αυτά τα προκριματικά»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.