Μπερδεύτηκε με το μενού του Gordon Ramsay και... τρελάθηκε με τον λογαριασμό!

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2021

Δεν τα... υπολόγισε σωστά ο Jeffrey Paige.

Γι' αυτό και του έφυγε ένα... μηνιάτικο σε ένα από τα εστιατόρια του διάσημου Βρετανού chef Gordon Ramsay, καθώς όπως είπε, δεν διάβασε προσεκτικά τις τιμές στο μενού του εστιατορίου!

Ας τα πάρουμε από την αρχή... Επισκέφτηκε την κοπέλα του οπότε έκλεισε ένα τραπέζι στο Gordon Ramsay Steak που βρίσκεται στο Harrah's Resort Atlantic City Hotel and Casino. Έκατσαν και κοιτάζοντας το μενού έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι η μπριζόλα του θα στοίχιζε 26 λίρες (30 ευρώ). Ή έτσι νόμιζε… Γιατί στην πραγματικότητα στοίχιζε 315 λίρες δηλαδή 370 ευρώ, ενώ το σύνολο του λογαριασμού έφτασε στις 462 λίρες ή 543 ευρώ.

Μιλώντας στο Reddit, ο Jeffrey είπε: «Σκέφτηκα ότι θα ξεφτιλιζόμουν αν θα έπαιρνα βοδινό Wagyu και πραγματικά η προσφορά στο γιαπωνέζικο A5 Kobe ήταν φθηνότερη!

Η μπριζόλα ήταν καταπληκτική. Είμαι 40 ετών και είχα φάει μόνο Wagyu. Ποτέ Kobe. Έλιωνε στο στόμα σου.

Παραγγείλαμε επίσης μερικά άλλα φαγητά, ορεκτικά και η κοπέλα μου πήρε για πρώτη φορά το διάσημο μοσχαρίσιο κρέας του Chef Ramsay. Συνολικά ένα καταπληκτικό γεύμα και ήμασταν χαρούμενοι που μπορούσαμε να υποστηρίξουμε το εστιατόριο και το προσωπικό του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές (κορωνοϊού). Και... δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Kobe ήταν φθηνότερο από τον Wagyu...

Ή έτσι νόμιζα... Έπρεπε να ξαναδιαβάσω το μενού, γιατί όταν ήρθε ο λογαριασμός, για δύο άτομα, ήταν πάνω από 600 δολάρια (534 ευρώ).»

Στη συνέχεια ο φίλος μας εξήγησε: «Αποδείχθηκε ότι το ιαπωνικό A5 ήταν 35 δολάρια (31 ευρώ) ανά ουγγιά με ελάχιστο μέγεθος αγοράς, 4 ουγκιών. Δεν ήταν 35 δολάρια για 4 ουγκιές. Οπότε εγώ πήρα 12 ουγγιές (σ.σ. 12 χ 35 = 420).»


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.