Μπέος στη ΓΣ της ΕΠΟ: «Μαριονέτες είστε; Κάνετε ό,τι σας λένε ο υπουργός κι οι ισχυροί του ποδοσφαίρου;»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2022

Ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εξέφρασε στη ΓΣ της ΕΠΟ πως έχει κουραστεί  από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται στους Θεσσαλούς, ενώ μίλησε με έξω από τα δόντια για την ΕΠΟ και τις FIFA - UEFA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Να είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι σε ΓΣ της ΕΠΟ καθώς η ομάδα μου είναι στη διαδικασία μεταβίβασης του μετοχικού κεφαλαίου. Κουράστηκα. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Πως έγινε η Β Εθνική με 34 ομάδες; Συμμετείχαν με εντολή υπουργού, και αποφάσισαν να ανεβαίνει ένας. Με ποια λογική. Μέχρι τον Οκτώβριο έτρεχαν στα δικαστήρια και έβγαζαν αποφάσεις. Υπήρχαν ομάδες που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα της Β Εθνικής τον Δεκέμβριο. Έρχεται ο υπουργός και μιλάει για επαγγελματική διαιτησία. Ποιον ρώτησε; Συμφωνώ αλλά δεν αποφασίζω εγώ αποφασίζει το συλλογικό όργανο. Τι είστε μαριονέτες; 

Συμμετέχουμε κάπου και αποφασίζουν άλλοι; Λήγει η σύμβαση του Κλάντεμπεργκ, να ανανεωθεί για δέκα χρόνια ποιος θα αποφασίσει όμως; Ποιος είναι ο Θεοδωρίδης που δηλώνει ότι θα ανανεωθεί η σύμβαση χωρίς να ρωτηθεί η ΕΠΟ. Τι κάνετε; που συμμετέχετε; για να κάνετε κανένα ταξίδι; Σε μια νύχτα να αποφασίζει ένας περαστικός γιατί ο υπουργός είναι περαστικός ενώ εμείς είμαστε για πολλά χρόνια. Σε μια νύχτα φέρνει έναν νόμο ποιον ρώτησε; Τόσο για την επαγγελματική διαιτησία όσο και για την αναδιάρθρωση αλλά και για τις επιτροπές. Να ευχηθώ καλύτερες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά να αλλάξουμε νοοτροπία. Στην Ελλάδα τους όρους τους βάζει αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ. Βάλτε τους όρους για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.