Μπέος: «Έβλεπα την Καϊλή στον ύπνο μου καμιά φορά»

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

O δήμαρχος του Βόλου αναφέρθηκε και στο θέμα του Qatargate. O Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα με τα ζώα στις φάτνες αλλά και στην υπόθεση του Qatargate και την Εύα Καϊλή ο οποία φέρεται να εμπλέκεται. Ο δήμαρχος του Βόλου αναφέρθηκε στο θέμα τονίζοντας πως ελπίζει να έχει αίσιο τέλος, ωστόσο σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν την έχει γνωρίσει απάντησε με χιούμορ πως την έχει δει στον ύπνο του.

Ο διάλογος αρχικά ήταν ο εξής:

Α.ΜΠ.: Με τι ασχολείται πραγματικά η τηλεόραση…

Γ.Λ.: Με τι να ασχοληθούμε κύριε Μπέο; Ελάτε εδώ να κάνουμε μαζί τη ροή της εκπομπής, να μας βοηθήσετε κιόλας.

Α.ΜΠ.: Για τρέλα είναι, Γιώργο, αυτό το πράγμα.

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε στη συνέχεια: «Είναι άδικο είτε είναι γυναίκα είτε άντρας, να βιώνει μια περίοδο πόνου. Η κυρία Καϊλή βιώνει μια άσχημη κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχει παιδάκι, δεν ξέρει τι της ξημερώνει κι εμείς να κάνουμε κριτική… Η δουλειά σας είναι αυτή, μία μέρα, δύο μέρες, πόσο; Να αρπάξω την ευκαιρία από σένα που είπες "δεν επιτρέπονται δώρα". Δηλαδή τι; Μπαίνουν στη Βουλή αυτοί οι κοπρίτες οι πολιτικοί για να παίρνουν δώρα; Από που προκύπτει αυτό; Δηλαδή από πού προκύπτει αυτό; 

Ο κόσμος ψηφίζει τους πολιτικούς απατεώνες γιατί στην Ελλάδα αυτό παράγουμε. Πολιτική απάτη. Με μια μικρή εξαίρεση θα έλεγα. Αν δεις τι επάγγελμα κάνουν θα μου πεις. Εφημερίδα δεν έχουν σκίσει. Δεν έχουν δουλέψει. Μπαίνουν στη Βουλή των Ελλήνων ή στην Ευρωβουλή για να παίρνουν δώρα; Μπαίνουν για να προσφέρουν έργο, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του λαού. Όχι για δώρα... Θέμα χρόνου είναι πότε θα επαναστατήσει ο κόσμος παγκοσμίως με αυτούς τους απατεώνες. Πεινάει ο κόσμος και έχουν λομπίστες, αυτοκίνητα, γραφεία, παχυλούς μισθούς και προσφέρουν πείνα στον κόσμο. Έχει έναν Γολγοθά η κυρία Καϊλή, μακάρι να έχει αίσιο τέλος. Χρησιμοποίησε το διαβατήριο "ομορφιά" και ρωτήστε τον κύριο Βενιζέλο που την είχε στο γραφείο του. Αν μιλήσω θα με πουν σεξιστή, βρωμόστομο, οπότε το κλείνω εδώ, καλή επιτυχία να έχει».

Κλείνοντας το θέμα της Εύας Καϊλή, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Γ.Λ.: Εσείς την είχατε γνωρίσει την Εύα Καϊλή; Είχατε έτσι μια προσωπική επαφή κάποια στιγμή ή όχι;

Α.ΜΠ.: Στον ύπνο μου την έβλεπα καμιά φορά.

Γ.Λ.: Καλό είναι κι αυτό. Ωραίο όνειρο θα ήταν, φαντάζομαι δεν ήταν εφιάλτης, γιατί είναι όμορφη γυναίκα.


Πηγή:www.gazzettaplus.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.