Μπενίσκος: «Ο Άρης σε ανοιχτό χώρο μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2021

Ο Μίμης Μπενίσκος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την ολοκληρωτική εμφάνιση του Άρη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

«Η ομάδα είναι σε καλό μομέντουμ. Βγάζει συνεργασίες και πολλές φάσεις και αυτό είναι το θετικό, το γκολ είναι και θέμα τύχης. Αν μπαίνει η μπάλα μέσα θα τελειώνουν τα ματς και πιο νωρίς» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Καμαρά:

«Τα σύγχρονα φορ παίζουν και εκτός περιοχής. Αλλά είναι το θέμα να καταλάβει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και όταν φτάνει η μπάλα μέσα στο κουτί να είναι σε καίρια θέση για να σκοράρει. Ο Καμαρά είναι παίκτης που μπορεί να συνεργαστεί άνετα με όποιον παίκτη υπάρχει από πίσω του. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν οι μεσοεπιθετικοί το παιχνίδι του και θα πετυχαίνουν και αυτοί περισσότερα τέρματα.»

Τόνισε ότι: «Στον Άρη ταιριάζει το ματς να προηγηθεί και να το τελειώσει γρήγορα. Η ομάδα είναι εκπληκτική στην επιθετική μετάβαση, δεν υπάρχει σε αυτό νομίζω καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Όσο περνάει η ώρα χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση για να ξεκλειδώσουμε και έναν αγώνα μετά το 60'. Θέλω απλά να πω ότι σε τέτοια παιχνίδια θέλει μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους μεσοεπιθετικούς. Ίσως χρειάζεται να αποκτηθεί τον Ιανουάριο ένας παίκτης σαν συμπλήρωμα μέσα στην περιοχή.»

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Άρης θα βρει χώρους, ειδικά με τον Βόλο που είναι φουλ επιθετικός. Ο Βόλος πιέζει αρκετά και είναι φορμαρισμένος. Με έναν νέο προπονητή που έχει το ισπανικό στυλ του πιέζουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Η ΑΕΚ με τον Γιαννίκη είναι πιο συμμαζεμένη, θα κοιτάξει και την άμυνά. Αλλά ο Άρης αν βρεθεί σε πολύ ανοιχτό χώρο σκοτώνει οποιονδήποτε αντίπαλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.