Μπενίσκος: «Κομβικό για τον Άρη το ματς με τον Ατρόμητο»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μίμης Μπενίσκος.

Μεταξύ άλλων, ο Μίμης Μπενίσκος δήλωσε:

Για το θέμα στο γκολ που έχει ο Άρης: «Υπάρχει θέμα ψυχολογίας στο γκολ αλλά και η ευθύνη του παίκτη που θα βγει μπροστά. Βλέπω ότι δημιουργούνται φάσεις αλλά στην τελική προσπάθεια υπάρχει φόβος αν το χάσουν».

Αν θα υπάρξει αλλαγή με τον Μπούργος: «Η ψυχολογία ίσως αλλάξει ως ένα σημείο, μπορεί να βγει και στους επιθετικούς και να έχει επίδραση στην τελική προσπάθεια. Ο επιθετικός είτε λέγεται Μπενίσκος, είτε Ρονάλντο θέλει να το αποδείξει αυτό. Δεν έχει σημασία αν χάσουν το γκολ ο επιθετικός η αμυντικός. Υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια».

Για την πρόσληψη του Μπούργος: «Για τον κ Μπούργος φτάνει μόνο η πορεία του ως συνεργάτης του Σιμεόνε. Ο σύλλογος επένδυσε σε έναν προπονητή για να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα αλλά χρειάζεται στήριξη από τη διοίκηση. Μπορεί να παίζει ένα διαφορετικό στυλ και να χρειάζεται πολλούς ποδοσφαιριστές. Η αλλαγή έγινε για ψυχολογικούς λογούς. Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ, όπου ο Άρης έχασε πολλές ευκαιρίες, φαίνεται ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας».

Αν η παρουσία Λατίνων βοηθήσει τον Άρη με την έλευση Μπούργος: «Θα βοηθήσει. Έχουν ίδια γλώσσα, νοοτροπία, κουλτούρα. Δεν πιστεύω ότι υπήρχε θέμα προσέγγισης με τον Μάντζιο. Μέχρι το τελευταίο ματς έπαιζαν άσχετα αν υπήρχαν κάποια προβλήματα που πιθανόν να μην τα ξέρουμε. Δεν νομίζω ότι δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Με τον νέο προπονητή ο Ατρόμητος είναι πιο συγκεντρωμένος. Θα είναι αρκετά κλειστό ματς. Δεν ξέρω αν θα βάλει κάποιο νέο στοιχείο ο Μπούργος. Θα στηριχτεί στους παίκτες και τον κ. Τερζή που τους ξέρει. Είναι το πιο κομβικό παιχνίδι από όλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.