Μπενίσκος: «Δεν ταίριαξε ο Μήτρογλου με τον Άρη - Δίνει ό,τι μπορεί ο Μάνος»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μίμης Μπενίσκος και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Αστάνα, τον Μάνο, τον Μήτρογλου, αλλά και τον Μάντζιο. 

«Σίγουρα είναι λυπηρό που ο Άρης αποκλείστηκε νωρίς από την Ευρώπη. Παρότι έχασε στο Καζακστάν πίστευα ότι θα περάσει. Ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά από μια ολιγωρία το πλήρωσε ακριβά και αποκλείστηκε. Πληγώθηκε το πρεστίζ του συλλόγου. Πείσμωσαν άπαντες στην ομάδα και θεωρώ ότι θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Θέλει έναν επιθετικό που να έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και με τις προσθήκες που θα γίνουν θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Ο Άρης δεν έχει κλασσικό φορ περιοχής παρόλο που δημιουργεί πολλές ευκαιρίες». 

Για τον Μήτρογλου:

«Μπορεί να μην ταίριαξε ο Κώστας με την ομάδα. Λίγο η αποχή, λίγο οι τραυματισμοί κόστισαν τόσο τον ίδιο, όσο και την ομάδα. Δεν έδωσε αυτά που μπορούσε. Ο Άρης είναι απαιτητικός σύλλογος και από την πρώτη στιγμή πρέπει να δίνεις το 100%. Ο Μάνος δίνει τα πάντα στο γήπεδο, δίνει αυτό που μπορεί, είδαμε και με την Αστάνα, σκόραρε, πάλεψε, ήταν άτυχος σε κάποιες φάσεις που θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του Άρη, αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει αρκετά ο Δημήτρης γιατί είναι νέο παιδί και χρειάζεται στήριξη από τον πρόεδρο και από τον κόσμο της ομάδας».

Για την παρουσία του Μάντζιου στον πάγκο του Άρη:

«Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει ο Μάντζιος στην ομάδα. Είναι καλός προπονητής και ο κατάλληλος αυτή την στιγμή για τον σύλλογο. Με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να δώσει παραπάνω πράγματα. Για μένα είναι ένας προπονητής που ταίριαξε με τον Άρη και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.