Μπενφίκα: Με μπαταρισμένο το μάτι ο Ζίβκοβιτς μετά το ντου των οπαδών!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Ιουνίου 2020

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ, Τζούλιαν Βάιγκλ, ο οποίος είχε ξαναπέσει θύμα επίθεσης σε λεωφορείο, όταν έπαιζε στην Ντόρτμουντ, το 2017, τραυματίστηκε τώρα, ξανά σε ντου οπαδών, αυτή την φορά ως παίκτης της Μπενφίκα. Στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, φαίνεται, μάλιστα, ο συμπαίκτης του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με μπαταρισμένο το μάτι, προφανώς, επειδή χτυπήθηκε από θραύσματα τζαμιών. Συνόδευσε την εικόνα με το εξής μήνυμα:

«Γεια σε όλους. Θέλω, απλώς, να σας ενημερώσω ότι είμαι καλά. Ήμασταν πραγματικά τυχεροί! Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά αυτή την φορά ξεπεράστηκε το όριο! Πετώντας πέτρες σε λεωφορείο, δεν ανησυχείτε για κάποιον που θα τραυματιστεί; Ξέρω ότι οι πραγματικοί οπαδοί της Μπενφίκα δεν είναι έτσι. Οι τελευταίες εβδομάδες και μέρες ειδικότερα θα έπρεπε να μας είχαν δείξει ότι πάντα η καλύτερη λύση είναι να είμαστε μαζί, αντί να ρίχνουμε, κυριολεκτικά, πέτρες. Σας ευχαριστώ για τα ωραία μηνύματά σας...»

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιοι είναι οι δράστες. Αλλά, όπως αναφέρεται, στα πορτογαλικά ΜΜΕ οι αστυνομικοί έχουν σε εξέλιξη εντατικές έρευνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.