Μπένετ: Από το Βουκουρέστι οι ορισμοί, υπόσχεται ελίτ διαιτητές για την συνέχεια

Κώστας Πετρωτός17 Μαρτίου 2023

Μπορεί οι επιλογές του Στιβ Μπένετ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ να ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά δρώμενα σήμερα, ωστόσο, ο Αγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ βρισκόταν σε μία εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα, καθώς το τελευταίο τριήμερο συμμετείχε σε ένα μεγάλο σεμινάριο διαιτησίας που διοργανώνει η UEFA και η ρουμανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο Βουκουρέστι, με την συμμετοχή όλων των αρχιδιαιτητών ανά την Ευρώπη, περίπου 50 συνολικά. Από εκεί έκανε και τις τελικές επαφές για τους ορισμούς των αγώνων της πρεμιέρας σε πλέι οφ/πλέι άουτ.

Στο συνέδριο έδωσαν παρών 55 εκπαιδευτές διαιτητών και 46 προπονητές φυσικής κατάστασης της UEFA που κατέθεταν τις γνώσεις τους σε ομιλίες υπό το βλέμμα της επιτροπής διαιτησίας της ευρωπαϊκής Ομσπονδίας (ήταν εκεί ο Ιταλός πρόεδρος Ρομπέρτο Ροσέτι και τα μέλη Ντάγμαρ Ντάμκοβα (Τσεχία), Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία), Βλαντιμίρ Σάιν (Σλοβενία) και Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία).

Ανάμεσα στους παρόντες ο Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία), ο Τζιανλούκα Ρόσι (Ιταλία), ο Λουίς Μεντίνα Κανταλέχο (Ισπανία), ο Μίλοραντ Μάζιτς (αρχιδιαιτητής στην Κύπρο) κ.α.

Ο Στιβ Μπένετ επέστρεψε χθες το βράδυ από την Ρουμανία και έχοντας ενημερωθεί για τις αντιδράσεις στην Ελλάδα, έλεγε σε συνεργάτες του ότι από τις επόμενες αγωνιστικές των πλέι οφ θα έρχονται ελίτ διαιτητές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.