«Η Εισαγγελέας Εφετών σαρώνει το διαδίκτυο για το κορωνο-πάρτι με τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2020

Η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρέμβαση της Εισαγγελέως Εφετών, Βιργινίας Σακελλαροπούλου, για το προκλητικό πάρτι που συμμετείχαν και παίκτες του Ολυμπιακού, κάνοντας παραγγελία να γίνει σάρωση για να διαπιστωθεί αν υπήρξε διαδικτυακό κάλεσμα. «Ενήργησε πολύ γρήγορα η κ. Σακελλαροπούλου. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Όταν όλος ο κόσμος θυσιάζει πολύ σοβαρότερα πράγματα από την διασκέδασή του, πειθαρχώντας στην οδηγία της Κυβέρνησης, κάποιοι άλλοι δεν είναι δυνατόν να θέτουν την υγεία όλων σε κίνδυνο. Η κ. Σακελλαροπούλου έδωσε παραγγελία να ελεγχθεί, εκτός από την 24χρονη, αν είναι και άλλοι εμπλεκόμενοι ποινικά. Οι χθεσινές ενέργειες της δικαιοσύνης και της αστυνομίας ήταν πολύ απλές» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

«Η κ. Σακελλαροπούλου, όμως, το έψαξε περισσότερο, μετά από καταγγελίες που έφτασαν στα αυτιά της ότι υπήρχε διαδικτυακό κάλεσμα, επικοινώνησε με την δίωξη και ζήτησε να γίνει σάρωση στο διαδίκτυο για να διαπιστωθεί αν έγινε έτσι. Επομένως είναι και ποινικό ζήτημα. Θα γίνει σάρωση και για το μέλλον, σε περίπτωση που κάποιοι σκέπτονται να το κάνουν να γνωρίζουν ότι η διαδικασία ορίζει δικογραφίες και αυτόφωρο. Και αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης είναι διέγερση για τον κόσμο. Επίσης, επειδή έχει γίνει θόρυβος με το πρόστιμο των 300 ευρώ, αυτά τα μέτρα προκαλούν ανισότητα. Για τον φτωχό είναι πρόβλημα τα 300 ευρώ, για τον πλούσιο είναι αδιάφορο».

Υπογράμμισε ότι: «Το άρθρο νόμου για την παραβίαση των μέτρων λέει έως τρία χρόνια φυλάκιση. Αν αποδεδειγμένα, όμως, ασθενήσει κάποιος και υπάρξει διασπορά του ιού τότε είναι κακούργημα και πάει μέχρι δέκα χρόνια». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.