Μπενέα για τον μάρτυρα της υπόθεσης του Noor 1

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Για τον μάρτυρα που θέλει να καταθέσει για την υπόθεση του Noor 1 μίλησε στο Metropolis 95.5 η Μαίρη Μπενέα.

Όπως αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα στην «Δίκη στο Open», υπάρχει πρόσωπο εκτός Ελλάδας που τουλάχιστον δύο χρόνια προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει στοιχεία στις ελληνικές αρχές για το Noor 1. 

Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε ότι υπάρχουν και άλλα αδικήματα, μπλέκονται κι άλλοι άνθρωποι και τα «πλοκάμια» φτάνουν μέχρι το Noor 1. Ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους ο μάρτυρας ήρθε σε επαφή ήταν η κ. Μάντακα, η προηγούμενη ανακρίτρια της υπόθεσης. Αυτός επικοινώνησε μαζί της στις 27 Μάρτιου του 2019 και αναφέρει το Noor 1 και άλλες πράξεις. Μετά από αυτό η ανακρίτρια εγκατέλειψε την υπόθεση και τα πάντα. 

Η κ. Μπενέα τόνισε ότι άνθρωπος αυτός θέλει να δώσει τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Μπορεί η κυβέρνηση να τον φέρει σε επαφή με ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό και ο άνθρωπος να δώσει ό,τι έχει στις αρχές. Ο άνθρωπος ζητάει προστασία για τον ίδιο και την οικογένειά του. Η καταγγελία έχει ονοματεπώνυμο και στοιχεία. Κάνεις δεν ξέρει τι είναι αυτά τα στοιχεία, αν είναι σοβαρά ή όχι, όμως οι αρχές πρέπει να τα πάρουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.