Μπελάι: «Φοβερά στοιχεία ο Μιχάι, ταιριάζει στον Άρη ο Σαντίκου»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Ο Άριαν Μπελάι εξήγησε μέσω του Metropolis 95.5 γιατί ο Σαντίκου θα κουμπώσει στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στις ικανότητες του Μιχάι. «Ξέρω πολύ καλά τον Μιχάι, τον είχα στην Κ19 της εθνικής Αλβανίας. Σε... πέντε λεπτά άλλαξε φανελάκι και πέρασε στην Κ21. Έχει φοβερά στοιχεία, το είχε δείξει και στον Παναιτωλικό που έπαιξε κατευθείαν. Ήταν από τότε σε πολύ προχωρημένο επίπεδο» είπε αρχικά και συνέχισε:  

«Ο Σαντίκου ήταν για πέντε χρόνια στην εθνική ανδρών, ήταν από τους βασικούς επιθετικούς. Έχει πετύχει αρκετά γκολ και φέτος είχε γεμάτη χρονιά στην Μάλαγα με 12-13 γκολ. Είναι ένας σκόρερ αξίας που τον ψάχνουν οι μεγάλες ομάδες. Το στυλ παιχνιδιού του Άρη και του ΟΦΗ μου αρέσει πολύ. Ο Άρης έχει φοβερά αμυντικά χαφ και άκρα και θα ταιριάξει ο Σαντίκου. Παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο».  

Τόνισε ότι: «Και το στυλ του Σαντίκου ταιριάζει στον Άρη. Αλλάζει θέσεις και συνεργάζεται με τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς. Είναι ακριβώς για τον Άρη. Έχει φοβερό χαρακτήρα, είναι 150% επαγγελματίας εκτός και εντός γηπέδου, γιατί και αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Όταν μιλάμε για μία ομάδα όπως ο Άρης ζητάει τα πάντα από έναν παίκτη. Στην Μάλαγα έδειξε ότι είναι πολύ ικανός, τον βάζει βασικό γιατί ξέρει τι θα πάρει απ' αυτόν ο προπονητής. Έχει τον χαρακτήρα νικητή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.