Μπεκιάι: «Εξαιρετικός πέρσι ο Πασχαλάκης - Έχει αξιόλογους τερματοφύλακες ο Άρης»

Metrosport Team22 Μαρτίου 2021

ΣτοMetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αριάν Μπεκιάι, ο οποίος μίλησε για το γκολ του Νίκου Παπαδόπουλου εναντίον του Παναθηναϊκού, ενώ πήρε θέση και για το δίλλημα Πασχαλάκης - Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Ερωτηθείς για το γκολ του Παπαδόπουλου: «Το είδα το γκολ, μου θύμισε το δικό μου γιατί ήταν και τότε το ίδιο σκορ. Είναι το παράπονό μου βέβαια, δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα τερματοφύλακα να τον θυμούνται γι'αυτό. Είναι μια κίνηση απελπισίας να φτάνει εκεί ο τερματοφύλακας στο τέλος του αγώνα. Θυμάμαι, ήταν περίεργη και για εμάς η χρονιά τότε, αγωνιζόμασταν εναντίον του Πανηλειακού. Ήταν και τότε ένα φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα, ρώτησα τον προπονητή και μου είπε να πάω και εγώ μπροστά».



«Υπήρχε και ένα ματς με τον Ηρακλή, ήμασταν πάλι πίσω στο σκορ και ήταν τελευταία φάση. Τότε είχα πάρει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε εκτός. Δεν είναι το καλύτερο πράγμα για έναν τερματοφύλακα να βρίσκεται εκεί όταν χάνει η ομάδα. Σίγουρα όμως, αν μπορείς να βοηθήσεις είναι θετικό».

Ερωτηθείς για το αν έχει παρακολουθήσει τους τερματοφύλακες του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Για εμένα, η περσινή χρονιά του Πασχαλάκη ήταν εξαιρετική. Είναι πολύ καλό για την ομάδα να έχει και τον Ζίβκοβιτς. Εξαρτάται από τον προπονητή όμως και το τι θέλει από τον καθένα. Ο εκάστοτε προπονητής, ψάχνει από τους τερματοφύλακες πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα.

Όσο αναφορά τον Άρη, ο Κουέστα είναι αξιόλογος. Δυστυχώς, στο Κύπελλο έκανε ένα μεγάλο λάθος το οποίο το πλήρωσε. Στο ποδόσφαιρο, ένα λάθος έχει μεγαλύτερη δύναμη από μια καλή απόκρουση. Είναι άτυχος ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια, αλλά έχει αξιόλογους τερματοφύλακες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.