Αντιπαράθεση Μπάτου-Δημητριάδη για τα επεισόδια στο Ωραιόκαστρο-Αστραπή Δενδροποτάμου

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Οι Στέργιος Μπάτος από πλευράς του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και ο Σάββας Δημητριάδης από πλευράς της ΕΠΣΜ, φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95,5 και μίλησαν για τα επεισόδια στο παιχνίδι του Ωραιοκάστρου με την Αστραπή Δενδροποτάμου.

Αναλυτικά

Ο Στέλιος Μπάτος ξεκίνησε λέγοντας:

«Έχουν ξανά γίνει πριν 6 μήνες, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Ηθικός αυτουργός είναι η ΕΠΣΜ. Είχαν ξανά γίνει επεισόδια και απλώς τιμώρησαν με 3 αγωνιστικές την Αστραπή Δενδοποτάμου».

Για το τι ακριβώς συνέβη:

«Έληξε ο αγώνας, κερδίσαμε, οι παίκτες μας ήταν στο κέντρο του γηπέδου και βγαίνοντας από το χόρτο, τους περίμεναν οι αθλητές της Αστραπής και αρχίσανε να βαράνε. Οι κάμερες είχαν κλείσει, που τραβούσαν τον αγώνα. Υπήρχε σωματική βία. Ένας ποδοσφαιριστής πήγε στο νοσοκομείο. Σήμερα βγήκε, είναι με κολάρο».

Για την ΕΠΣΜ:

«Ηθικός αυτουργός είναι η ΕΠΣΜ γιατί αυτή διοργανώνει τα πρωταθλήματα. Δεν παρέχει προστασία. Γνωρίζει τι συμβαίνει. Τον Σεπτέμβριο είχαν γίνει τα προηγούμενα επεισόδια με την Αστραπή Δενδροποτάμου. Κάποιες ομάδες στα εκτός έδρας, υπήρχαν συνοδεία ΜΑΤ. Πρέπει να εφαρμοστούν οι κανόνες. Θα στείλουμε χαρτί πως δε θα μπορούμε να πάμε να παίξουμε στο Δενδροπόταμο και συζητάμε εάν θα αποσυρθούμε τελείως από τα Play Off» 

Από πλευράς του ο Σάββας Δημητριάδης είπε:

«Θα παρακαλούσα να είναι πιο προσεκτικός ο κύριος Μπάτος. Πάντα η Ένωση προσπαθεί να περιφρουρήσει τους αγώνες για να πραγματοποιηθούν με τη μεγαλύτερη  δυνατή ασφάλεια. Σε πολλά ματς, παρεκτρέπονται οι ομάδες. Τα συγκεκριμένα επεισόδια, έγιναν στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του αγώνα. Όσον αφορά τον προ εξάμηνου αγώνα, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανονισμοί και αυτή ήταν η τιμωρία στην Αστραπή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.