Μπάτλερ: «Υπάρχει ενθουσιασμός για Τζόλη, δεν θα μείνει για πολύ στη Νόριτς»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2021

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Χρήστου Τζόλη στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νόριτς μίλησε ο δημοσιογράφος, Ρομπ Μπάτλερ, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμφάνιση του Τζόλη: «Υπάρχει ενθουσιασμός. Ήταν σε μια δύσκολη φάση η ομάδα καθώς έκανε άσχημο ξεκίνημα αλλά ήρθε το 6-0 στο Κύπελλο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζόλη. Είναι μόλις 19 ετών. Ο προπονητής θα πρέπει να προσέξει να μην φύγουν τα πόδια των παικτών από το έδαφος και δεν αποκλείω να είναι στην αποστολή κόντρα στη Λέστερ». 

Για τον Φάρκε: «Δεν ένιωσε έκπληξη καθώς τον ζει καθημερινά στην προπόνηση και ξέρει το επίπεδο και τι μπορεί να προσφέρει. Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι επένδυσε τόσα χρήματα. Ο Φάρκε είναι προσεκτικός και έξυπνος στη διαχείριση των παικτών. Μπορεί να μην τον έχει στην ενδεκάδα με τη Λέστερ, αν και ο κόσμος θεωρώ ότι ενθουσιάστηκε και θα θέλει να τον δει».

Για τις αντιδράσεις: «Δεν θα παίξει πολλά χρόνια στη Νόριτς καθώς σύντομα θα απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες. Έχει τα απαραίτητα στοιχεία. Σχολιάστηκε έντονα όσα έκανε. Αυτόματα μπήκε, λοιπόν, στο ραντάρ των μεγάλων ομάδων. Η Νόριτς εξελίσσει νέους παίκτες και για εκείνη είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.