Μπάτλερ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα είναι περήφανοι για τον Γιαννούλη»

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

Στοιχεία με μεγάλο ενδιαφέρον για τα όσα καταγράφει στο... κοντέρ του με τη φανέλα της Νόριτς, ο Δημήτρης Γιαννούλης, έδωσε μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» o δημοσιογράφος του BBC Radio, Ρομπ Μπάτλερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στο αρχικό του σχόλιο σημείωσε: «Χθες η Νόριτς έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της. Οι εμφανίσεις του Δημήτρη είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα στην αρχή αλλά πλέον δικαιολογεί το παρατσούκλι Mr no Brakes που είχε από τον ΠΑΟΚ με τους οπαδούς της Νόριτς να τον αγαπούν ήδη πάρα πολύ και να δείχνει ο ίδιος πως είναι ένας ποδοσφαιριστής ρυθμού και το δείχνει αυτό παιχνίδι με παιχνίδι. Στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Στόουκ είχε κάνει ένα λάθος και αμέσως αντέδρασε βγάζοντας μία ασίστ».

Για να υπογραμμίσει επιπλέον: «Η πρώτη συνέντευξη του Γιαννούλη είναι αύριο και μπορεί να μας μιλήσει για πολλά πράγματα. Εδώ όλοι μιλάνε για αυτόν. Παρακολουθώ χρόνια την  ομάδα και η φετινή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα είναι περήφανοι που ένας ποδοσφαιριστής τους θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμο, το ίδιο και οι άνθρωποι στην Εθνική Ελλάδος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.