Μπαστακός: «Μπορεί να το γυρίσει ο Άρης σε ένα γήπεδο... φωτιά»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Μπαστακός.

Ο Έλληνας στράικερ που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ηρακλή και πλέον έχει βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, μίλησε για την παρουσία του στον «Γηραιό» αλλά και την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Άρη, σημειώνοντας πως δεν πιστεύει πως θα τα παρατήσει ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον Ηρακλή, υπογράμμισε: «Μετά την προηγούμενη χρονιά με τον Ηρακλή, μία δύσκολη χρονιά με νέα παιδιά, πολλοί έλεγαν ότι θα υποβιβαστεί , αλλά ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο, χωρίς πολλές μεταγραφές και παιδιά που ήρθαν από την Τρίγλια και είναι δύσκολο να παίξεις στο Καυτατζόγλειο. Για εμένα ήταν απόφαση του προπονητή να αποχωρήσω από τον σύλλογο αλλά το έμαθα αργά».

Για τον Άρη, σημείωσε: «Δεν πιστεύω ότι θα τα παρατήσει αύριο σε ένα γήπεδο... φωτιά μπορεί να το γυρίσει, ωστόσο είναι μία νέα ομάδα και δεν έχει δέσει ακόμα και θα χρειαστεί ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια πολλά μπορούν να γίνουν και να γυρίσει το παιχνίδι».

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι δεν ξεχώρισα κάποιον, γιατί είχε πιο αμυντική προσήλωση, μου αρέσει πολύ ο Γκρέι γιατί είναι μέσα στις φάσεις και πιστεύω ότι αύριο θα το κάνει το γκολ, επίσης πιστεύω ότι θα διακριθούν οι μεσοεπιθετικοί του Άρη, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν περισσότερο κίνητρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.