«Το μυστικό για τον Ουάρντα είναι να νιώσει πως είναι ο πρώτος παίκτης»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2020

Για την διαφαινόμενη επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Μιχάλης Μπαστακός. Ο πρώην συμπαίκτης του Αιγύπτιου στον Ατρόμητο μίλησε με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον ποδοσφαιριστή υποστηρίζοντας πως όσα γράφονται για αυτόν είναι αναληθή ενώ τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Δικεφάλου στην εκπλήρωση των στόχων του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Σπάνια συναντάς τέτοια τεχνική κατάρτιση σε ποδοσφαιριστή. Έπρεπε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, έχει να δείξει πολλά και θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για τις κόντρες που είχε με παλαιότερους προπονητές στον ΠΑΟΚ: «Εγώ θα τον έπαιρνα στην ομάδα μου αν ήμουν προπονητής. Τον έζησα καθημερινά, είχα πάθει την πλάκα μου με αυτά που έβλεπα να κάνει στο χορτάρι. Ήταν νορμάλ και έξω από το γήπεδο, δεν είδα κάτι παράξενο σε αυτόν. Όταν ήμασταν μαζί ήταν εξαίρετος, δεν ισχύουν αυτά που γράφονται. Ήταν κύριος σε όλα του. Μιλάω φυσικά για την σεζόν που έζησα μαζί του στον Ατρόμητο».

Για το τι πρέπει να κάνει ένας προπονητής ώστε να κερδίσει το μέγιστο από τον Ουάρντα: «Ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του. Στον Ατρόμητο το βρήκαν και πήρε την ομάδα από το χέρι. Αν ήμουν εγώ προπονητής στον ΠΑΟΚ θα του συμπεριφερόμουν σαν να ήταν το πρώτο όνομα της ομάδας και θα στεκόμουν στην ψυχολογία του γιατί είναι παίκτης ψυχολογίας. Έχει μεγάλη σημασία να τον κάνεις να νιώσει πως είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ξέρει πολύ μπάλα, μπορεί να πάρει μόνος του τα παιχνίδια». 

Τέλος, κατέληξε για την πορεία του στον Διαγόρα Ρόδου: «Είμαστε καλά και εμείς, παραμένουμε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλούς μήνες που δεν παίζουμε ποδόσφαιρο, ευελπιστούμε να αλλάξει γρήγορα η κατάσταση και να επιστρέψουμε στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.