Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ για το διπλό-πρόκρισης κόντρα στη Σάσαρι

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Τη δεύτερη νίκη του στο Basketball Champions League και την πρώτη εκτός έδρας στην Ευρώπη για φέτος θέλει να πετύχει απόψε (21:30) ο ΠΑΟΚ στη Σαρδηνία επί της Ντινάμο Σάσαρι.

Ο Δικέφαλος παρά τα προβλήματα τραυματισμών θέλει την επιτυχία που θα τον διατηρήσει πάνω από την ιταλική ομάδα και κοντά σε μία από τις θέσεις των play in (2-3). Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει και μέσα στη Σαρδηνία θα εξασφαλίσει την παρουσία του σε αυτό το κομμάτι της επόμενης φάσης και θα παλέψει για τη 2η θέση πίσω από τη Μάλαγα. Αν δεν τα καταφέρει θα πρέπει τουλάχιστον να υπερασπιστεί το +20 της νίκης του στο «παλατάκι» ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα έναντι των Ιταλών για την 3η θέση του ομίλου.

Για τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση ο Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στο 100% λόγω του ότι έχασε πολλές προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα εξαιτίας της διάτασης που είχε υποστεί. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γιανίκ Φράνκε, ο οποίος είχε έναν μυικό σπασμό στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών. Απών βέβαια θα είναι και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ που ανακοινώθηκε χθες και θα βρίσκεται αύριο (30/11) στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος Σάσαρι, την οποία ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη με 88-68, παραμένει χωρίς νίκη (0-3) και θέλει την επιτυχία για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση.

Το πανόραμα του 7ου ομίλου

Η 4η αγωνιστική

29/11, 21:30 Ντινάμο Σάσαρι - ΠΑΟΚ

30/11, 21:00 Ντιζόν - Ουνικάχα Μάλαγα

Η κατάταξη

1. Μάλαγα 3-0

2. Ντιζόν 2-1

3. ΠΑΟΚ 1-2

4. Σάσαρι 0-3

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.