Μπάσκετ: Ντέρμπι στον ημιτελικό και τον… τελικό του Κυπέλλου

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κλήρωση για τα ζευγάρια του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, μία διοργάνωση που θα διεξαχθεί μετά από πολλά χρόνια με αυτήν τη μορφή στο Ηράκλειο στις 18 και 20 Φεβρουαρίου.

Η κλήρωση έβγαλε ντέρμπι στα ημιτελικά και θεωρητικά ένα μεγαλύτερο στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα στα ημιτελικά θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός με τον Προμηθέα. Αν περάσουν τα φαβορί τότε στον τελικό θα δούμε κόντρα «αιωνίων».

Την Τρίτη θα γίνει η σύσκεψη με την αστυνομία για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού. Με τα ισχύοντα κυβερνητικά μέτρα κι από τη στιγμή που το κλειστό είναι χωρητικότητας 5.500 θεατών, στο γήπεδο δεν μπορούν να βρεθούν πάνω από 500-600 άτομα, αλλά ενδεχόμενη αύξησης στην επιτρεπόμενη πληρότητα από την κυβέρνηση θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Ο Χουγκάζ στον Παναθηναϊκό

Στο μεταξύ λίγο νωρίτερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Νίκου Χουγκάζ στον Ιωνικό. Ο διεθνής σέντερ θα φορέσει από αύριο τα πράσινα κάτι που σημαίνει βέβαια ότι δεν θα αγωνιστεί την Τετάρτη με τον Ιωνικό στο εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.