Μπάσκετ Γυναικών: Ήττα του ΠΑΟΚ με σφυρίγματα που δείχνουν... Ολυμπιακό!

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2021

Οι ομάδες γυναικών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού αναμετρήθηκαν στο PAOK Sports Arena στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης για το τελικό 73-77.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δικέφαλος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά και «καθάρισε» το πρώτο σετ με 20-17, δείχνοντας από νωρίς την πρόθεση του για να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι. Στο δεύτερο 10λεπτο , η διαφορά άνοιξε στο 22-17, ενώ από τότε και έπειτα οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι - χέρι, στο 30-30 και στο 33-33 και τελείωσαν το ημίχρονο ισόπαλες με το σκορ στο 41-41.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά, άλλαξαν τη ροή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να βγάζει αντίδραση στο παρκέ, όμως το σκορ της 3ης περιόδου διαμορφώθηκε με το 58-61 υπέρ του Ολυμπιακού. Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία καθώς, ρο τρίποντο της Stanley έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 71-68, ενώ έμεναν 3.18 για τη λήξη της αναμέτρησης, με τους διαιτητές να δίνουν ένα επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και μία λάθος κατοχή, άλλαξαν τη ροή της αναμέτρησης και οι φιλοξενούμενες επικράτησαν με 73-77.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 20-17, 41-41, 58-61, 73-77

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, μιλάει στο acpaok.gr, ο έφορος του τμήματος Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, Βασίλης Αγγελίδης.

«Στο σημερινό παιχνίδι η προσπάθεια των παικτριών μας δεν έγινε σεβαστή. Εμείς αισθανόμαστε νικητές.

Υπάρχουν ξεκάθαρες φάσεις στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, όπως η μπάλα που χτυπάει στο πόδι της αθλήτριας του ΟΣΦΠ και δεν παίρνουμε την κατοχή, όπως και το επιθετικό φάουλ-εφεύρεση στην Κουϊνόνες.

Πρέπει επιτέλους ο Ολυμπιακός να μάθει να χάνει, κάτι που πρέπει να αποδεχτούν και οι διαιτητές, οι οποίοι δεν λυπούνται την προσπάθεια των αθλητριών.

Δεν ζητάμε να μας χαριστεί τίποτα. Απλά θέλουμε να έχουμε ότι μας αναλογεί».

Εμείς να επισημάνουμε, πως η διαιτητική τριάδα «ελέγχεται» για τις παρακάτω φάσεις:

1. Πεντακάθαρο φάουλ σε τρίποντο της Κουϊνόνες.

2. Flopping της Νικολοπούλου στο σκριν της Κουϊνόνες, το οποίο δόθηκε επιθετικό φάουλ.

3. Στο 73-71, η μπάλα βγαίνει από την παίκτρια του ΟΣΦΠ, Πλουφ, αλλά η κατοχή δίνεται στον ΟΣΦΠ.

4. Τουλάχιστον δύο πεντακάθαρα φάουλ στην Παυλοπούλου σε hedge out.

5. Καθαρό αντιαθλητικό της Tolefree, καθώς δεν έχει πρόθεση να παίξει την μπάλα, δίνεται απλό φάουλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.