Ματαιώθηκε αγώνας μπάσκετ στην Κύπρο για να γλιτώσουν οι ομάδες τα έξτρα έξοδα

Metrosport Team19 Μαρτίου 2024

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο κυπριακό πρωτάθλημα μπάσκετ, με τις παθογένειες του αθλήματος να είναι παραπάνω από εμφανείς, 1,5 χρόνο πριν φιλοξενήσει τον όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2025.

Πιο συγκεκριμένα, ΠΑΕΕΚ και Απόλλων θα αγωνίζονταν για την προτελευταία "στροφή" της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ωστόσο μία εκ των ομάδων (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποια) δήλωσε πως έχει χάσει τα δελτία και δεν μπορεί να αγωνιστεί, κάτι που θα έφερνε την ήττα με 20-0. Μόλις το αντιλήφθηκε ο αντίπαλος ενεργοποιήθηκε και επικαλέστηκε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν να χάσουν για να μέινουν εκτός της πρώτης εξάδας στην κατάταξη προκειμένου να μείνουν εκτός τρίτου γύρου του πρωταθλήματος και να "γλιτώσουν" τις περίπου 40 επιπλέον ημέρες δράσης.

Μάλιστα, η ομάδα του Απόλλωνα κατέβηκε στο γήπεδο με επτά καλαθοσφαιριστές και δεν έφερε δελτία υγείας για να ελεγχθούν από τους διαιτητές, ως είθισται, πριν από τον αγώνα, ενώ από την άλλη πλευρά η ΠΑΕΕΚ, κατέβηκε με πέντε καλαθοσφαιριστές και επίσης δεν έφερε μαζί της δελτία υγείας για τον αγώνα.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, τόσο η ΠΑΕΕΚ, όσο και ο Απόλλωνας παραπέμφθηκαν ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, που θα συνεδριάσει για να τους επιβάλει ποινές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.