«Μπάσιμο» για Γκουιντέτι κάνει και το Ανόβερο

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

Συνεχίζεται το «σαφάρι» για την απόκτηση επιθετικού στον Άρη, και όπως είχατε διαβάσει τις προηγούμενες μέρες από το metrosport.gr, οι ιθύνοντες των «κιτρίνων» στράφηκαν στην λύση του Γιον Γκουιντέτι, ο οποίος  αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Αλαβές.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση επιθετικού με σπουδαία καρίερα στα γήπεδα της Ευρώπης, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες μεγάλων ομάδων όπως η Σίτι, η Σέλτικ και η Θέλτα μεταξύ άλλων. Σαφώς, σε περίπτωση που υπάρξει «ντιλ» μεταξύ των δύο πλευρών, θα αποτελέσει μια άκρως σημαντική προσθήκη αλλά και υπέρβαση τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Γερμανία και Σουηδία, στην «κούρσα» απόκτησης του παίκτη έχει μπει και το Ανόβερο. Η Γερμανική ομάδα γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή καθώς τον είχε αποκτήσει ξανά με την μορφή δανεισμού. Με την φανέλα του Ανόβερου την περσινή χρονιά πέτυχε 3 τέρματα σε 14 συμμετοχές, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στους «κόκκινους του Ντι Ρότεν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.