Μπαρτζώκας: «Μου επιτίθεται εδώ και μήνες ο Γιαννακόπουλος»

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε στην ΕΡΤ μετά τη νίκη επί του Προμηθέα, δηλώνοντας σχετικά με το όνομά του που έπαιξε στην ανακοίνωση των «πρασίνων»:

Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας (σ.σ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος). Είμαι προπονητής . Και με την ευκαιρία να συλλυπηθώ τον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια που είχε.

Μου επιτίθεται εδώ και μήνες (σ.σ. ο Γιαννακόπουλος). Εγώ δεν έχω social media για να απαντήσω. Θέλω να μιλάω μόνο για την ομάδα μου. Η ανακοίνωση της ομάδας μας με καλύπτει απόλυτα.

Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο παρελθόν βρέθηκε στην ίδια θέση. Είναι τοξικό όλο αυτό που γίνεται. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό, ίσως να είναι και τιμητικό αυτό».

Και για το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα είπε: «Η προσέγγισή μας στα τελευταία παιχνίδια είναι διαφορετική από εκείνα της Ευρωλίγκας Πιεστήκαμε κάνοντας ένα δεύτερο γύρο, τον καλύτερο από κάθε άλλη ομάδα. Η ομάδα προσπαθεί να κατεβάσει ένταση ενόψει και των πλέι οφ στην Ευρωλίγκα. Το κίνητρο είναι μεγάλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.