Μπαρτσελόνα: Τα έριξε στη... διαιτησία ο Τσάβι - «Είναι ντροπή»

Metrosport Team17 Απριλίου 2024

Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι Ερνάντεθ, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ισπανό να τα... ρίχνει στην διαιτησία της αναμέτρησης και το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Μια αγανάκτηση που εκφράστηκε ανοιχτά από τον τεχνικό και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Πιο συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό η Μπαρτσελόνα έμεινε με 10, με το παιχνίδι να γυρνάει Τούμπα, παρά το γεγονός πως σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ των Καταλανών.

Η οργή του 44χρονου τεχνικού ήταν ολοφάνερη μετά την αποβολή, αφού δεν μπόρεσε να κρύψει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, στο 56ο λεπτό κλώτσησε ένα μαξιλαράκι με το σήμα του Champions League έπειτα από κερδισμένο φάουλ των φιλοξενούμενων. 

Φυσικά ο Ισπανός κόουτς δεν λησμόνησε να αναφερθεί στη κακή διαιτησία μετά το πέρας του αγώνα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι ντροπή που η δουλειά μιας σεζόν ολοκληρώθηκε λόγω μιας διαιτητικής απόφασης. Είμαστε νευριασμένοι. Ήμασταν οργανωμένοι όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα. Θα μου άρεσε να παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα σε όλο το ματς. Ήταν εντελώς αχρείαστη η κόκκινη κάρτα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι: «Ήταν μία περίεργη διαιτησία. Λέω περίεργη και είναι καλύτερα να πω περίεργη από το να χρησιμοποιήσω άλλη λέξη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.