Μπαρτσελόνα: Στο παιχνίδι για Πογκμπά - Το μεγάλο ρίσκο των Καταλανών

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται να κινήθηκε για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο fichajes, καθώς υπήρχαν συζητήσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊολά.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» πραγματοποίησε συζητήσεις με τον Ιταλό μάνατζερ για τον Γάλλο σούπερ σταρ, με τον Μίνο Ραϊολά να περιμένει δημοπρασία για τον πελάτη του στο τέλος της σεζόν, με πολλούς σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους να κινούν γη και...ουρανό για την απόκτηση του. 

Ωστόσο, αν η Μπαρτσελόνα ψάχνει της υπηρεσίες του, τότε ο Ραϊολά θα προσπαθήσει να τον πιέσει για να ενταχθεί στον ισπανικό σύλλογο.

Οι Καταλανοί περνούν την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους και αναζητούν ένα νέο σύνολο προκειμένου να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν τα παλαιότερα χρόνια. Τα αποτελέσματα γνώρισαν μια εμφανή πτώση, με την θέση του Ρονάλντ Κούμαν να «τρίζει», με πολλούς αντικαταστάτες να υπάρχουν στο ενδεχόμενο απόλυσης του τεχνικού της «Μπάρτσα», όπως ο Τσάβι.

Με γνώμονα το άμεσο μέλλον, οι ειδικοί δεν αποκλείουν ότι η Μπαρτσελόνα αναγκάζεται να γίνει ανώνυμη εταιρεία.

"Η Μπάρτσα μπορεί να γίνει η νέα Μίλαν, ένας σπουδαίος σύλλογος με ιστορία, τίτλους και τεράστια κοινωνική μάζα αλλά που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στην ελίτ. Ο κίνδυνος είναι πραγματικός και ολοένα και λανθάνων. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να προσαρμοστεί, η νέα μεταρρύθμιση που προτείνει η UEFA βλάπτει σοβαρά τον ισπανικό σύλλογο εναντίον των μεγάλων συλλόγων όπως η PSG ή η Chelsea, οι οποίες, ως ανώνυμες οντότητες, μπορούν να εισφέρουν κεφάλαια από επενδυτές ενόψει του ενδεχόμενου φόρου πολυτελείας σε περίπτωση υπέρβασης του Financial Fair Play εάν ​​η UEFA εγκρίνει τελικά αυτή τη νέα μεταρρύθμιση », εξήγησε ο Toni Roca, διευθυντής του Sports Law Institute.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.