Εκπληκτικό ματς διεξάγεται στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του ισπανικού Super Cup με έπαθλο τον πρώτο τίτλο της σεζόν!
«Μερένχες» και «μπλαουγκράνα» είναι ισόπαλοι με 2-2 μετά το πέρας των πρώτων 45 λεπτών με τα τρία από τα τέσσερα τέρματα να επιτυγχάνονται στις... καθυστερήσεις!
Ο Ραφίνια με πανέμορφο πλασέ στο 36' άνοιξε το σκορ για τη Μπαρτσελόνα και από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε η... μαγεία!
Ο Βινίσιους με εκπληκτικό σλάλομ και υπέροχο τελείωμα στο 45'+2' έφερε το ματς στα ίσια, όμως, το α' ημίχρονο αποδείχθηκε πως είχε πολύ δρόμο ακόμη.
Δύο λεπτά αργότερα στο 45'+4' ο αειθαλής Λεβαντόφσκι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Μπαρτσελόνα, η οποία, όμως, δεν κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη.
Η Ρεάλ κατάφερε να αντιδράσει εκ νέου με τον Γκονσάλο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι του Χάουσεν και έφερε το ματς στο 2-2.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube