Μπαρτσελόνα: Οριστική η ανταλλαγή Γκριεζμάν-Σαούλ!

Metrosport Team14 Ιουλίου 2021

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα επιστρέψει στην Ατλέτικο στο πλαίσιο της ανταλλαγής με τον Σαούλ που θα καταλήξει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με καταλανικό ραδιόφωνο που αποκαλύπτει ότι υπάρχει συμφωνία. Ο Γάλλος επιθετικός δέχθηκε «πυρά» το τελευταίο διάστημα, για την εμπλοκή του σε ρατσιστικό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ουσμάν Ντεμπελέ, με συνέπεια η θέση του στο σύλλογο να γίνει ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Γκριεζμάν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019, όταν η Μπαρτσελόνα κάλυψε τη ρήτρα των 120.000.000 ευρώ, καθιστώντας τον πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της. Σε 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε 35 γκολ, αλλά γενικώς δεν έπεισε με αποτέλεσμα να βρεθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν θα δαπανήσουν χρήματα για την απόκτησή του, αλλά θα δώσουν στην Μπαρτσελόνα έναν ποδοσφαιριστή που είχαν στη δική τους λίστα υπό παραχώρηση, τον Σαούλ. 

Ο Ισπανός διεθνής μέσος είχε χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Ντιέγκο Σιμεόνε και ζητούσε να φύγει απ' τη Μαδρίτη, ύστερα από οκτώ χρόνια στην πρώτη ομάδα. Η μετακίνηση των δύο παικτών θα γίνει με άμεση ανταλλαγή, που θα κοστολογηθεί σε ένα ποσό μεταξύ 60.000.000 και 70.000.000, όπως αναφέρει το Catalunya Radio.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.