Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί σκόραρε... δύο φορές, για το 2-1

Χρύσανθος Δοβλέτογλου21 Οκτωβρίου 2025

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League φέρει την υπογραφή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί αποτελεί τον παίκτη-κλειδί στην επιθετική γραμμή της ομάδας. 

Η φάση ξεκίνησε με μία εξαιρετική ενέργεια του Ντανιέλ Ποντένσε από τα δεξιά, ο οποίος με μία ακριβείας σέντρα βρήκε τον Ελ Κααμπί μέσα στην περιοχή. Ο Μαροκινός φορ πήδηξε δυναμικά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ωστόσο ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση, καθώς νωρίτερα είχε διαπιστωθεί χέρι του Έρικ Γκαρσία μέσα στην περιοχή.

Μετά από εξέταση του VAR, ο ρέφερι υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι. Με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση, έστειλε την μπάλα στη γωνία του Σέζνι. Παρά την προσπάθεια του Πολωνού τερματοφύλακα, κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε στο αριστερό δοκάρι, προκαλώντας έκρηξη ενθουσιασμού στις τάξεις των «ερυθρόλευκων».

Δείτε το 2-1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.