Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα υποσχέθηκε στον Τσάβι τουλάχιστον 2 μεταγραφές

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2021

Παρόλο που η φετινή χρονιά για την Μπαρτσελόνα μοιάζει τελειωμένη, καθώς βρίσκεται στο -18 από την κορυφή της La Liga και εκτός από τους «16» του Champions League, ο Τσάβι στοχεύει στο Europa League και ζήτησε ενίσχυση από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Τζούαν Λαπόρτα.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ιταλίας φέτος, την Νάπολι, σε μια σκληρή μάχη για την συνέχεια του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ρίξει ήδη τα δίχτυα του στην ομάδα του πρώην προπονητή του στην «Μπάρτσα», καθώς θέλει να φέρει τον Φεράν Τόρες στην Βαρκελώνη από την Μάντσεστερ Σίτι.

Aπό την πλευρά του Τζούαν Λάπορτα, έχει συζητήσει με τον Τσάβι το ενδεχόμενο μεταγραφών στην χειμωνιάτικη περίοδο και αποφάσισε ότι θα κινηθεί για τουλάχιστον δύο νέες προσλήψεις.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η πρώτη κίνηση του Ισπανού τεχνικού στην Μπάρτσα, ήταν ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί με τα «μπλαουγκράνα» από τον Γενάρη και μετά.

Με τα οικονομικά οφέλη να βρίσκονται σε σταθερή και αρνητική κατάσταση, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να κάνει τις πιο σωστές επιλογές, έτσι ώστε να κυνηγήσει την τετράδα στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά και να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Europa League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.