Μπαρτσελόνα: Ο κόσμος της δεν αγοράζει εισιτήρια για το El Clasico!

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2021

Tην ερχόμενη Κυριακή (24/10) θα διεξαχθεί το πρώτο El Clasico της χρονιάς, με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα να βλέπουν χιλιάδες απούλητα εισιτήρια για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Τα προηγούμενα χρόνια, τα «μαγικά χαρτάκια» της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης εξαφανιζόταν μια εβδομάδα πριν από το παιχνίδι. Φέτος όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, καθώς μόνο τρεις θύρες έχουν ανακοινώσει sold out και όλα αυτά τέσσερις ημέρες πριν το ντέρμπι.

Πρόκειται για τις θύρες που τοποθετούνται οι φανατικοί φίλοι των «Μπλαουγκράνα», καθώς και οι δύο κερκίδες πίσω από τις δύο εστίες, στο πάνω διάζωμα όπου οι θέσεις δεν είναι πολλές και το εισιτήριο είναι αρκετά φθηνό.

Η κακή εικόνα των Καταλανών το τελευταίο διάστημα, η φυγή του Μέσι από τον σύλλογο αλλά και τα χρέη που ταλαιπωρούν την ομάδα έχουν φέρει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση των φίλων της «Μπάρτσα».

Σύμφωνα με το Football Espana, δεν έχουν πουληθεί ούτε τα μισά εισιτήρια της χωρητικότητας του γηπέδου, με μόνο τις τρεις από τις 40 εισόδους του γηπέδου να μην υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.