Μπαρτσελόνα: Διέρρευσαν οι μισθοί - Ο Πικέ και ο Μπουσκέτς οι πιο ακριβοί

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2022

Μετά την αποκάλυψη του μισθού του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα (555.237.619), τo καταλανικό κανάλι Esport3, αποκάλυψε τους υψηλότερους μισθούς των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, Ζεράρ Πικέ, παρότι είχε ζητήσει μείωση του μισθού του λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Ο Ισπανός αμυντικός, αμείβεται το πόσο των 28εκ. ευρώ, καθώς ανέκτησε τις αποδοχές του μέσω ενός μπόνους πίστης.

Στην δεύτερη θέση ακολουθεί ο άλλος αρχηγός της «Μπάρτσα», Σέρχιο Μπουσκέτς με 23 εκατομμύρια ευρώ ετησίως ενώ στη συνέχεια της λίστα βρίσκεται ο Τζόρντι Άλμπα με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Περίπου το ίδιο πόσο λαμβάνει και ο Σαμουέλ Ουμτιτί (20εκ,), ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου το προηγούμενο διάστημα, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη να τον παραχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Επίσης, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Φιλίπε Κουτίνιο στην Άστον Βίλλα για 16 εκατομμύρια ευρώ.

Στην σχετική λίστα, ακολουθεί η Μάρκ Τερ Στέγκεν αμείβεται με 14 εκατομμύρια ευρώ κάθε σεζόν, λίγο περισσότερα από τον Ουσμάν Ντεμπελέ (12 εκατομμύρια ευρώ) και τον Σέρτζι Ρομπέρτο (επίσης 12 εκατομμύρια ευρώ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.