Μπάρλοου: «Έτσι θα... έπαιρνα σύνταξη από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κένεθ Μπάρλοου.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής από την Αμερική όπου βρίσκεται πλέον, γύρισε τον χρόνο 30 έτη πίσω για να συναντήσει το έπος της Γενεύης που έφερε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ και έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη γεμάτη αναμνήσεις και ωραίες μπασκετικές ιστορίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Το βίντεο του αγώνα το έχω δει ξανά και ξανά πολλές φορές, μαζί με τον γιο μου που ήταν στο παιχνίδι τότε, έχω καθίσει να δω πολλές φορές τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Από εκείνο το παιχνίδι κρατάω αυτό που έβλεπα στα πρόσωπα του κόσμου και του προέδρου, Νίκου Βεζυρτζή, που ήταν γεμάτα με ενθουσιασμό, ενώ δεν μπορώ να ξεχάσω τα πανηγύρια μετά την αναμέτρηση».

Για τα όσα θυμάται από εκείνη την ομάδα: «Αυτό που έμαθα από εκείνη την ημέρα ήταν ότι είχαμε μία πραγματικά καλή ομάδα και μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα καθώς είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση όλα τα παιδιά που αγωνιζόμασταν τότε στον ΠΑΟΚ. Το Πρωτάθλημα το πήραμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τον τίτλο και το 91΄αλλά νομίζω ότι η μεγαλύτερη απογοήτευση ήρθε το 93΄όταν και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και άλλους ευρωπαϊκούς τίτλους και εν τέλει η ομάδα δεν πήρε κάτι παρά το γεγονός ότι είχαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Εφόσον το 1993 είχαμε πάρει Ευρωπαϊκό τίτλο, εγώ θα έπαιρνα σύνταξη στην Ελλάδα. Έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό στο Νίκο Βεζυρτζή καθώς έχει νοοτροπία πρωταθλητή και αυτό ήταν που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο να κάνει αυτή την πορεία». 

Για τον παίκτη που ξεχώριζε από εκείνο το σύνολο: «Από όλη μου την καριέρα ένιωθα πιο άνετα στον ΠΑΟΚ, καθώς ένιωθα σημαντικός και μπορώ να πω ότι από τους παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ ξεχωρίζω τον Φασούλα για τα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά και τους γκαρντ όπως ο Πρέλεβιτς».

Ωστόσο την τιμητική τους είχαν και οι ανέκδοτες ιστορίες από τα αποδυτήρια: «Πριν τον αγώνα με τη Σαραγόσα κάποιος μέσα στα αποδυτήρια είπε, ''Δεν θα θυμάται κανείς ποιος θα τερματίσει δεύτερος στο θεσμό''. Δεν θα ξεχάσω το παιχνίδι που έπαιξα μετά τη γέννηση του γιου μου γιατί ήμουν σαν υπνοβάτης παρόλα αυτά σκόραρα 30 πόντους και είχα αρκετά ριμπάουντ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.