Μπάρκογλου: «Σημαντικό ακόμη και το... μισό-μηδέν για τον Άρη»

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μπάρκογλου όπου και μίλησε για την αγωνιστική απόδοση του Άρη καθώς και την πορεία του Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας. Ταυτόχρονα ο βετεράνος ποδοσφαιριστής έκανε και την αναφορά του στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού που έρχεται.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τον Μάντζιο: «Πιστεύω πως έχει γίνει καλή συλλογική δουλειά στον Άρη. Το καλοκαίρι με τις προσθήκες στο ρόστερ, έγινε ευέλικτη η ομάδα. Σίγουρα και με την προσθήκη του Μάντζιου, ο Άρης παίρνει αποτελέσματα και παίζει και καλό ποδόσφαιρο».

Για το ΟΦΗ-Άρης: «Ο Άρης έχει δείξει πως είναι ικανός για κάθε αποτέλεσμα, έχει πολύ δυνατή ομάδα. Χωρίς να υποτιμήσουμε τον ΟΦΗ, αλλά αυτή την στιγμή δεν ξέρουμε αν είναι ικανός να ανακόψει την πορεία του». 

Για το αν μπορεί να συνεχίσει ο Άρης σε αυτή τη πορεία: «Είναι ένα ερώτημα που μπορούν να το απαντήσουν μόνο οι παίκτες με τον προπονητή. Είναι ωραίο να υπάρχουν ομάδες στην κορυφή που δεν έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μικρή ομάδα φυσικά ο Άρης αλλά δεν μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις θέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις του βαθμούς έστω και με… μισό μηδέν. Όλοι ευχόμαστε να κρατήσει αυτό μέχρι το τέλος».

Για τον Μάντζιο και το ότι αναλαμβάνει για πρώτη φορά ομάδα πρωταθλητισμού: «Υπήρχε ένα ερωτηματικό στο πως θα διαχειριστεί την κατάσταση. Αυτή την στιγμή δείχνει πως είναι άριστος σε αυτή την δουλειά. Έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει σε αυτές τις θέσεις».

Για τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: « Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μια ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη και υπάρχει αναβρασμός με τις ανακοινώσεις της τελευταίας ομάδας. Το τελευταίο χρόνο έχει γίνει χαμός μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Σε σχέση με τον Παναθηναϊκό είναι καλύτερη ομάδα, αλλά η όλη κατάσταση επηρεάζει την ομάδα. Ένας καλός ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα βέβαια δυσκολεύεται στο γκολ από την αρχή της σεζόν».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.