Μπαρκαουάν: «Μακάρι να γίνω προπονητής στον ΠΑΟΚ! - Το χάρισμα των Λουτσέσκου είναι...»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2021

Το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου έπλεξε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι χρειάζεται λίγη υπομονή και ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στο σημείο που πρέπει. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Μακάρι μια μέρα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Το είχα όνειρο από μικρό παιδί. Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάλα, είπα θέλω να παίξω στην Εθνική και όταν το κατάφερε έβαλα στόχο να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν γίνεται χωρίς όνειρα».

Για Λουτσέσκου: «Ξέρω πολύ καλά τη δουλειά του μπαμπά του. Έχουν το χάρισμα να παίρνουν το 100% από κάθε παίκτη. Είναι πολύ καλοί ψυχολόγοι. Πρέπει πρώτα να είσαι δάσκαλος και ψυχολόγος και μετά να είσαι προπονητής. Πρέπει να βρεις το κουμπί του κάθε παίκτη και να τον κάνεις να παίζει για την ομάδα και να παλεύει για αυτή. Παίζει ρόλο και το κίνητρο που δίνεις στον παίκτη. Σίγουρα είναι ένας προπονητής που ότι πέτυχε με τον ΠΑΟΚ έχουμε να τα δούμε 30 χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που κατάφερε να κάνει πολλά. Θα φέρει την ομάδα εκεί που πρέπει. Λίγη υπομονή χρειάζεται».

Για τον τίτλο: «Γιατί όχι; Κάθε αγώνας έχει τη δική του ιστορία. Αν ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή πορεία γιατί όχι; Μπορεί να έρθουν το χειμώνα δύο με τρεις παίκτες και να πάει ακόμη καλύτερα. Είναι αρχή για να μιλήσουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.