Μπαρκαουάν: «Είχε πίεση ο Μιτρίτσα, μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκουάν, και μίλησε για την βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς του Δικεφάλου, αποθέωσε τον Μιτρίσα ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως αν κερδίσει τον Ολυμπιακό την Κυριακή, τότε όλα μπορούν να γίνουν στη μάχη του τίτλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την βελτίωση της άμυνας του ΠΑΟΚ: «Κατάλαβε ο Λουτσέσκου που ήταν το πρόβλημα, το διόρθωσε και είναι καθαρά δουλειά του προπονητή. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η είσοδος του Ινγκασον, ενώ ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ και από την αμυντική γραμμή. Η άμυνα δεν γίνεται μόνο από την τετράδα πίσω, αλλά από όλους τους παίκτες».

Για τον Μιτρίτσα: «Να έρθεις να παίξεις στον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο, όση ποιότητα και να έχεις. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση και οι παίκτες χρειάζονται τον χρόνο τους για να προσαρμοστούν. Ο Μιτρίτσα είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του, μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, τον ξέρω αλλά δεν λέμε μεγάλα λόγια. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Δεν έχουμε δει ακόμη την πραγματική εικόνα του, πρέπει να βρει την απαιτούμενη σταθερότητα. Εμένα όταν με πήρε ο Λουτσέσκου στη Σαχτάρ, είχα πίεση για να μην προσβάλλω τον προπονητή μου».

Για τους στόχους που υπάρχουν μπροστά στον ΠΑΟΚ το επόμενο χρονικό διάστημα: «Σίγουρα οι νίκες φέρνουν νίκες. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, τότε μπορεί να γίνουν όλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.