Μπαρκαουάν: «Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό, μπορεί να πει πως πάει για πρωτάθλημα»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκουάν, και μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είμαι ως σκάουτερ σε μια ομάδα, έχει ακαδημίες με 600 παιδιά αλλά δεν είμαι προπονητής» τόνισε αρχικά.

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Σίγουρα μαθαίνω τι γίνεται στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Πάντα με τον Ολυμπιακό είναι ντέρμπι, είναι ένα παιχνίδι που αν ο ΠΑΟΚ το κερδίσει θα μπορεί να πει πως πάει για το πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος περνάει μια πολύ καλή ποδοσφαιρική στιγμή την Κυριακή και πιστεύω πως θα κερδίσει την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα ένα βάρος γιατί πρέπει να κερδίσει, παίζει ποδόσφαιρο ανοιχτό και έχει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να σκοράρει.

Η άμυνα ξεκινάει από τον επιθετικό, όλοι πρέπει να σκέφτονται πως θα κλέψουν την μπάλα και πως θα φύγουν στην κόντρα. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν πήρε παίκτες στην άμυνα ο Ολυμπιακός, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό ο προπονητής».

Για τον Λουτσέσκου: «Με ενδιαφέρει περισσότερο τι κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου. Μην ξεχνάμε πως πέρασε δύσκολα στην αρχή της χρονιάς. Πάντα μου άρεσε ο Λουτσέσκου, όχι μόνο επειδή είναι Ρουμάνος. H δεύτερη οικογένεια ενός προπονητή είναι η ομάδα του. Όταν αγαπάς κάτι δίνεις τα πάντα για αυτό».

Για το δίδυμο Ινγκασον-Κουλιεράκης: «Ποιοτικά Ινγκασον-Κουλιεράκης καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Μην ξεχνάμε πως μπροστά τους ο Ντάντας και ο Σβαμπ κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.