Μπαντής: «Να είμαστε φίλοι πριν και μετά τους αγώνες»

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στη εκδήλωση που έδωσαν το παρόν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Άρη, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα κατά της βίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που θέλαμε να πετύχουμε εχθές το καταφέραμε και ευχαριστούμε τον σύλλογο για όλα αυτά που έλαβαν χώρα με τους παίκτες των 2 ομάδων.

Εμείς θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε φίλοι πριν και μετά τους αγώνες. Μπορεί να φοράμε διαφορετικές φανέλες αλλά δεν είμαστε εχθροί. Ότι είναι να γίνει θα γίνει για το καλό του αθλήματος θα το κάνουμε». 

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το αν αγχώνει τους ποδοσφαιριστές η έλευση του κοροναϊού στη χώρα μας λέγοντας ότι: «Με τον κοροναϊό δεν χρειάζεται να υπάρξει πανικός πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων του Πλαγιαρίου τονίζοντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» πως:

«Εμείς σαν σύλλογος θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει βία για το συγκεκριμένο λόγο έγινε η εκδήλωση. Η χθεσινή εκδήλωση ήταν πετυχημένη. Επιτυχία είναι να κάθονται οπαδοί αντίπαλων ομάδων δίπλα δίπλα. 

Έγινε μια συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ο Δημήτρης Λημνιός είπε ότι εμείς είμαστε φίλοι και έξω από τα γήπεδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.