Μπανιώτης: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Χάρης Μπανιώτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το ντέρμπι ανάμεσα στο «Δικέφαλο του Βορρά» και τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο παράξενο πρωτάθλημα από όλες τις πλευρές. Ένα πρωτάθλημα χωρίς κόσμο, με πανδημία. Ένα δύσκολο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δεν παίζουν το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος τους να βλέπει, και ειδικά για την ομάδα του ΠΑΟΚ, που με πονάει πιο πολύ. Πιστεύω δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος από την απόδοση της ομάδας και από το ποδόσφαιρο που παίζει.

Εύχομαι με όλη τη ψυχή μου να είμαστε εμείς οι νικητές, αν και δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια κάποια δείγματα προόδου, αυτό που βλέπω από την τηλεόραση, γιατί από μακριά καμία φορά δεν μπορείς να κάνεις σωστή κριτική».

Για τον Γιάννη Μιχαηλίδη: «Ότι καλύτερο. Ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτό το παιδί πάνω είναι να παίζει εκεί και από παιχνίδι σε παιχνίδι να κάνει βήματα προς τα μπρος.

Να είναι ήπιων τόνων ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του, και πιστεύω πως δεν θα χάσει ούτε αυτός, ούτε ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.