Πρόεδρος βετεράνων: «Αγαπάμε τον Πανόπουλο, αλλά έκανε ατόπημα»

Metrosport Team21 Ιουλίου 2020

Την πικρία εκ μέρους των παλαιμάχων της Ξάνθης για την στάση του Χρήστου Πανόπουλου, με αφορμή και τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε μιλώντας στο Metropolis 95.5 ο πρόεδρος του συλλόγου βετεράνων, Μπάμπης Χατζημεστής. 

«Φωνάξαμε τον Δεσπότη για να λύσει το πρόβλημά μας. Ο άνθρωπος έκανε πολλά στην Ξάνθη, αλλά τελευταία κάτι δεν πάει καλά. Δεν ξέρω τι θα κάνει. Δηλαδή αν δεν έρθει επενδυτής θα αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού; Μας εξέπληξε όλους, εκτός αν υπάρχει κάτι από πίσω και είναι όλο αυτό ένα σκηνικό για να έρθει κάποιος άλλος άνθρωπος στην Ξάνθη. Η πικρία μας είναι ότι μας αγνόησε ξανά» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Υπήρξαμε εμείς, παίξαμε ποδόσφαιρο για να είναι τώρα αυτός εκεί. Είμαστε ευγνώμονες που έβαλε χρήματα, αλλά μας αγνοεί. Εμείς τον αγαπάμε, όμως, εδώ έκανε ατόπημα. Εμείς θέλουμε να προσεγγίσουμε ανθρώπους, αλλά η περιοχή μας έχει μεγάλο πρόβλημα. Ήδη σήμερα εδώ στην Θράκη είμαστε σε επιφυλακή, ο Ερντογάν ξύνει πληγές. Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Θέλουμε να δούμε φως».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.