Μπάμπα: Σκέφτηκε να τα παρατήσει αλλά έκανε restart μέσω του ΠΑΟΚ

Metrosport Team30 Μαρτίου 2021

Ο Μπαμπά Ράχμαν μίλησε για την καριέρα του και όλα όσα βίωσε με έναν τραυματισμό που είχε και αποκάλυψε πως έφτασε μια ανάσα από την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Οταν το 2015 πήρε τη μεταγραφή για την Τσέλσι είχε μια σειρά από δυσκολίες που δεν του επέτρεψαν ποτέ να αγωνιστεί στον αγγλικό σύλλογο. 

Τα προβλήματα τραυματισμών ήταν πολλά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τον υπολόγιζε ιδιαίτερα, πήγε δανεικός στη Σάλκε και τον Ιανουάριο του 2017 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο στο Κόπα Άφρικα με την Γκάνα. Αφού έπαιξε 2 ματς στην αρχή της επόμενης σεζόν δεν κατάφερε να αγωνιστεί παραπάνω με αποτέλεσμα να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2019 και πάλι στην Τσέλσι. Από εκεί και μετά πήγε πάλι δανεικός σε Ρεμς και Μαγιόρκα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ φέτος τον Ιανουάριο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.

«Ήταν 2019. Απλά ήθελα να σταματήσει ότι πρωτοάκουσα τα νέα για τον τραυματισμό μου. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκα νωρίς στη ζωή μου» είπε σε συνέντευξη. Κανονικά, παίρνω χρόνο πριν ξαπλώσω αλλά όταν άκουσαν τα νέα κοιμήθηκα μετά από πέντε λεπτά. Ήθελα να παραιτηθώ, να σταματήσω, αλλά μετά από μερικά τηλεφωνήματα και αφού έκατσα και συζήτησα, ένιωσα ότι είχε μια ευκαιρία. Αισθανόμουν ότι μπορούσα ακόμη να είμαι στο γήπεδο και να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.