«Μπαμ» με Μίλαν Λάλκοβιτς ο Μακεδονικός!

Αχίλλειος Έξαρχος31 Ιανουαρίου 2022

«Βόμβα» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου έριξε ο Μακεδονικός, ο οποίος ντύνει στα «πράσινα» τον 29χρονο Σλοβάκο μεσοεπιθετικό Μίλαν Λάλκοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στις πτέρυγες και το βιογραφικό του μαρτυρά πως πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, η οποία θα είναι σε θέση να προσφέρει μεγάλη ποιότητα και να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή των «πρασίνων» στη μάχη που κάνουν για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η συμφωνία του Μακεδονικού με τον Μίλαν Λάλκοβιτς είναι οριστική και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των «πρασίνων». Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο επόμενο ματς του Μακεδονικού το Σάββατο (5/2) κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ποιος είναι ο Μίλαν Λάλκοβιτς

Ο Μίλαν Λάλκοβιτς έχει στο ενεργητικό του μια πολυετή παρουσία στην Αγγλία όπου φόρεσε τη φανέλα πολλών ιστορικών ομάδων με αποκορύφωμα την Τσέλσι.

Οι ιθύνοντες των «Μπλε» ξεχώρισαν το ταλέντο του στη Σλοβακία και σε ηλικία 15 ετών ο Λάλκοβιτς μετακόμισε στην Αγγλία όπου και ενσωματώθηκε στις ομάδες U18 και U21 των Λονδρέζων.

Μπορεί να μη φόρεσε ποτέ τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Τσέλσι, ωστόσο, η παρουσία του στη νυν Πρωταθλήτρια Ευρώπης του άνοιξε την πόρτα για να αγωνιστεί σε πολλές ιστορικές ομάδες της Αγγλίας όπως η Πόρτσμουθ, η Μπάρνσλεϊ και η Ουόλσολ.

Επιπλέον, αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, σε Πορτογαλία (Βιτόρια Γκιμαράες), Ολλανδία (Ντεν Χάαγκ) και Τσεχία (Μπάνικ Οστράβα, Σίγκμα Όλομουτς, Μλάντα Μπόλεσλαβ).

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν την έλευσή του στον Μακεδονικό ήταν η αγγλική Μπόστον Γιουνάιτεντ.

Δείτε τον Μίλαν Λάλκοβιτς σε δράση:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.