Μπαλτίδης: «Θα κάνουμε καταγγελία στην ΕΕΑ, θα ζητήσουμε πίσω την υπόσταση του Απόλλωνα»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2020

Πυρ και μανία εμφανίστηκε ο Τάκης Μπαλτίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» αποκαλύπτοντας ότι θα προβεί σε ενέργειες για να ζητήσει νομικά το σήμα, το χρώμα, το όνομα και την υπόσταση της ΠΑΕ Απόλλων από έναν άνθρωπο που κατέστρεψε το σύλλογο.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Πριν πας στον κ. Θωμαϊδη γιατί δεν είπες που ήσουν; Ήρθες σε μια νύχτα μάζεψες την προίκα σου και έφυγες. Ήρθες χθες μετά από 5 μήνες στην Καλαμαριά να ανοίξεις την πόρτα, είδες τον γιο μου και άρχισες να βρίζεις με την ελπίδα να σου επιτεθούν και μετά να πεις μετά με πλάκωσαν και με έδειραν. Πάντα ψάχνεις να βρεις κακό λύκο για να κάνεις τον καλό και αλλάζεις τον τόνο της φωνής του για να φαίνεσαι δάσκαλος. Βρίσκεσαι σε άθλια κατάσταση.

Όταν σε ρωτησε ο κ. Θωμαϊδης ποιοι είναι οι μέτοχοι, είπες κάποιοι άνθρωποι. Είπες ότι είναι άνθρωποι και είπες ότι τον πρώτο χρόνο έβαλες χρήματα. Ξέχασες να πεις ότι αυτοί οι μέτοχοι σου έκαναν εξώδικο που γράφουν ότι θα καταστρέψεις τον Απόλλωνα και μας βάζεις σε περιπέτειες. Αύριο θα κάνουμε καταγγελία στην ΕΕΑ και θα αποδείξουμε ότι έκανες εξαπάτηση. Μίλησες για την κόρη μου. Η κόρη μου είναι επιχειρηματίας. Ήταν 10 χρόνια ταμίας επί Χάρρυ Κλυν. Η κόρη μου φοράει παντελόνια σε αντίθεση με εσένα.

Αν έβαλες ένα εκατομμύριο, εγώ θα σε βάλω μέσα στο γήπεδο. Αν έβαλες 500.000 θα βγεις και θα δώσεις παραστατικά. Έχεις απαίτηση το κράτος να σου δώσει λεφτά για να έχεις ομάδα. Ποιος είσαι και θέλεις και ομάδα;

Αύριο θα ζητήσουμε σύσσωμη η οικογένεια της Καλαμαριάς να μας επιστρέψεις το σήμα, το όνομα και την υπόσταση αλλά και να πληρώσεις τις καταστροφές σου. Εξαπάτησες έναν σύλλογο. Εσύ θα φύγεις από την Καλαμαριά και αν γυρίσεις μετά από δύο χρόνια δεν θα σε ξέρει ούτε η μάνα σου. 

Για το γήπεδο που παρέλαβες δεν έκανες τίποτε. Παρακαλούσες τότε να αναλάβεις και ο Αβραάμ Περσίδης που σήμερα κατηγορείς σου παρέδωσε μια ομάδα με γήπεδο σε καλή κατάσταση και χωρίς χρέη. Δεν έκανες τον καυστήρα, δεν έφτιαξες το κλιματιστικό, κατέστρεψες το γήπεδο. Ήρθες και τα μάζεψες εν μια νυχτί και έφυγες. Χρωστάς παραπάνω από ένα εκατομμύριο. Ερχόσουν στο γραφείο μου και κλαιγόσουν. Κλαίγατε για να σας δώσω λεφτά. 

Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η αλήθεια είναι μια. Ξέχασες να πεις για την πλαστογραφία στον Απόλλωνα» είπε και κατέληξε: «Έπιασε την οικογένεια μου στο στόμα του. Αυτός το άρχισε. Ζητώ να επιστρέψει ότι του έδωσε ο σύλλογος γιατί τα κατέστρεψε. Δεν είπε στο Θωμαϊδη γιατί τον έβγαλαν από το γήπεδο, τι γράφουν οι μέτοχοι. Δεν τα είπε τα ξέχασε ενώ είναι γνωστά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.