Μπαλτίδης: «Καταγγελίες σε ΕΕΑ, ΕΠΟ, Λίγκα, όμως κανείς δεν απαντάει»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2022

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Τάκης Μπαλτίδης από τον ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, με αφορμή την αποκάλυψη του Metropolis 95,5 για τις δύο λίστες με τα ύποπτα παιχνίδια από την Sport Radar. Μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και παιχνίδι του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Τάκης Μπαλτίδης στις δηλώσεις του υποστήριξε αρχικά:

“Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται. Τα ερωτήματα που έβαλες, έχουν απαντήσεις, αλλά οι απαντήσεις δεν έχουν αποτέλεσμα. Ο Απόλλων εδω και τρία χρόνια δεν έχει ρόστερ. Δεν πρέπει να ανησυχεί αυτός που βρίσκεται στην ομάδα γιατί φιγουράρει το όνομα του Απόλλωνα σε μία γκρίζα λίστα, με ύποπτες ομάδες που στήνουν παιχνίδια; Ο εισαγγελέας βράζει ρεβίθια. Στέλνει ένα έγγραφο, στέλνει και η ΟΥΕΦΑ ένα έγγραφο. Και μετά; Τι γίνεται; Στέλνει ο εισαγγελέας ένα χαρτί και λέει πως αυτά τα παιχνίδια είναι στημένα. Και μετά τι κάνει”;

- Στο Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου με σκορ 4-2, τι έγινε;

“Χωρίς στοιχεία ο εισαγγελέας ή η ΟΥΕΦΑ δεν βγάζει τις λίστες. Παίρνει τα στοιχεία, από τις στοιχηματικές εταιρίες. Βλέπουν ποιοι έπαιξαν, ποιες οι επιδόσεις των ομάδων πριν από αυτό το παιχνίδι. Αν υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση χρημάτων σε ένα παιχνίδι, τότε χτυπάει συναγερμός. Ο κόσμος έχει τρελαθεί. Ξέρεις έστω έναν σύλλογο στον κόσμο που έδιωξε την ομάδα από το γήπεδο; Εδώ έχουμε απέναντί μας ένα καρκίνο που δεν φεύγει με τίποτα. Κάναμε τρεις καταγγελίες, στην ΕΕΑ την ΕΠΟ και την Λίγκα. Κανείς δεν μας απαντάει. Παίρνουν τις καταγγελίες και τις πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Προσπαθούν να ισοφαρίσουν τι λεφτά έβαλαν στο παρελθόν. Φράγκο δεν βάζει στον Απόλλωνα. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε σαν ερασιτέχνης πράγματα που δεν τα γνωρίζουν. Η Καλαμαριά και η κάθε Καλαμαριά υποφέρει”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.