Μπαλτίδης: «Το γήπεδο μας το θέλει η μισή Ελλάδα»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στη εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτίδης και μίλησε για το γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Απόλλωνα, αναφέρθηκε για την κατάσταση του Απόλλων Πόντου αλλά και για την πρόθεση του Ολυμπιακού, να ζητήσει το γήπεδο της Καλαμαριάς ως έδρα για τον Ολυμπιακό Β΄.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

«Το γήπεδο μας το θέλει μισή Ελλάδα, και εγώ θα το ήθελα αλλά τα θέλω μου δεν ξέρω πως θα γίνουν πράξεις. Ο Απόλλων Καλαμαριάς ιστορικά έχει κάποιες υποχρεώσεις, όταν εμείς δεν είχαμε γήπεδο ο ΠΑΟΚ και ο Άρης μας φιλοξενούσανε για χρόνια. Αυτό σημαίνει, ότι αν ποτέ αυτοί ζητήσουν κάτι και ο Απόλλων να το κάνει πράξη, θα το κάνει. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και οποιοσδήποτε άλλος, δεν είναι πράγματα τα οποία τα παρουσιάζουν έτσι στον κόσμο. Αν πρόκειται να γίνει κάτι, θα καλέσουμε τον κόσμο σε Γενική συνέλευση. Αν είναι ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Εμείς εδώ δεν έχουμε ομάδα, πως εγώ θα βάλω τον Ολυμπιακό στο γήπεδο ενώ υπάρχει η υπόθεση Βάλνερ; Δεν τα ξεχνάμε εμείς αυτά, δώσαμε 10 παίκτες στον Ολυμπιακό, το ανάφερα και στην ΓΣ που έκανε η ΠΑΕ. Τους είχα αναφέρει τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ότι με δικούς μας παίκτες παίρνετε τα πρωταθλήματα. Αν ο ΠΑΟΚ μας ζητήσει φέτος το γήπεδο ή ο Άρης, δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά πάντα θα επιδιώκω το καλό του Απόλλων Πόντου».

Εμείς έχουμε απέναντι μας έναν παράξενο, ο οποίος δεν καταλαβαίνω τι λέει, βγαίνει ρίχνει «ρουκέτες» και δεν έχει συμβεί τίποτα, δεν έχει πέσει ο Απόλλων εδώ και δύο χρόνια. Προσπαθούν να μπουν στον Ερασιτέχνη για να φέρουν τον Καλαϊτζίδη πίσω, γιατί θέλουν να κάνουν κακό. Ποιος «κάρφωσε» στον Ολυμπιακό για την υπόθεση Βάλνερ; 

Υπάρχουν κατασχέσεις δύο εκατομμυρίων, πρόσφατα πήραμε 35 χιλιάδες και μέσα σε ένα λεπτό μας το κατασχέσανε. Έχω βάλει σε υποθήκη το σπίτι μου, έχω εγγύηση στην ΔΕΗ για να έχουμε ρεύμα». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.