Μπαλτίδης: «Θα γίνει έξωση της ΠΑΕ από το γήπεδο»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020

Σε ανάκληση της άδειας για χρησιμοποίηση του γηπέδου από την ΠΑΕ θα προβεί τη Δευτέρα ο Τάκης Μπαλτίδης, όπως αποκάλυψε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», τονίζοντας παράλληλα ότι θα υπάρξουν επιπρόσθετα προβλήματα για τον Απόλλωνα με τις μετοχές.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην απόφαση να μην κατεβεί η ομάδα στα Χανιά λέγοντας ότι ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ γνωστοποίησε πως από σήμερα αρχίζουν και πληρωμές στον ερασιτέχνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμάς είναι μαύρη η χρονιά. Με λένε Τάκη Μπαλτίδη και δηλώνω παρών. Ο Απόλλων Καλαμαριάς εάν δεν ήταν η οικογένεια μου δεν θα υπήρχε. Δεν θα είχε ούτε ρεύμα. Πληρώνω 400 ευρώ κάθε μέρα γιατί δε θα είχαμε ρεύμα. Έμεινε απλήρωτο για 2,5 μήνες το προσωπικό μου. Αρχίζω τις πληρωμές από σήμερα, όμως. Έκανα τα πάντα για να υπάρχει ο Απόλλων όχι μόνο ο Ερασιτέχνης αλλά και η πρώτη ομάδα.

Η ΠΑΕ δεν έχει δώσει τίποτα. Από σήμερα ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει πρόεδρο και αρχίζουν οι πληρωμές. Η ΠΑΕ χρωστάει πάνω από 200.000. Θα του ανακαλέσω την άδεια του γηπέδου τη Δευτέρα. Μας χρωστάει. Μ@λ@κ@ς μπορεί να φαίνομαι αλλά δεν είμαι. Δεν υπάρχει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σωματείο να μην κατεβαίνει γιατί δεν έχει παίκτες. Ρεζίλι γίναμε. Πλαστές ενημερότητες, παίκτες δεν έχουν. Τι κάνουν;

Εγώ τη Δευτέρα ετοιμάζω τα έγγραφα και ανακαλώ την άδεια λειτουργίας του γηπέδου εκτός και εάν βρουν χρήματα να με πληρώσουν. Σε τρεις ημέρες θα είναι έκπτωτη η ΠΑΕ καθώς θα υπάρχουν και άλλα προβλήματα με τις μετοχές. Θα επέμβει και ο Εισαγγελέας. Δεν πείραξα τον Απόλλωνα ποτέ. Αυτός που είναι καλός άνθρωπος έκανε πολλά.

Εγώ όταν έφυγα από τον Απόλλωνα, άφησα Εθνική Ελλάδος. Ο Καλαϊτζίδης νομίζει ότι αγόρασε οικόπεδο στην Καλλικράτεια. Έβαλε λεφτά και το δέχομαι. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Εγώ τον Απόλλωνα δεν θα τον αφήσω. Σε δύο δεκαπενθήμερα από σήμερα θα πληρωθούν όλοι στον Ερασιτέχνη και δεν θα υπάρχουν προβλήματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.