Μπαλτίδης: «Συμμετοχή στη Γ' Εθνική» - Γιατί ελπίζουν σε σωτηρία στον Απόλλωνα Πόντου

Χάρης Δημαράς29 Ιουλίου 2021

Την κίνησή του να καταθέσει δήλωση συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα, Φώτης Μπαλτίδης.

«Είχα την τιμή να φορέσω την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς τώρα έχω την μεγάλη τιμή να είμαι προεδρος στον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριας. Σήμερα κατατέθηκε από τον Ερασιτεχνη Απάλλων η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Όλοι μαζί για μια νέα αρχή. Απολλων στα εύκολα Απολλων και στα δύσκολα. Απολλων Καλαμαριας Είσαι», έγραψε σε μήνυμά του στο Facebook. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, στον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος βρίσκεται σε κόντρα με τον ερασιτέχνη, δεν το βάζουν κάτω και παρά τον αγωνιστικό υποβιβασμό της ομάδας, ελπίζουν σε παραμονή στη Super League 2! Πώς θα γίνει αυτό; Με βάση την απόφαση της ΕΠΟ για το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα, η ομάδα να πάρει τη θέση κάποιας ομάδας που δε θα μπορέσει ή δεν πάρει άδεια για να συμμετάσχει. Μέχρι αύριο είναι η προθεσμία για κατάθεση της εγγυητικής, οπότε θεωρούν πως υπάρχουν ελπίδες για «ανατροπή» και επιβίωση της ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση του Μπαλτίδη:



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.