Μπαλτίδης: «Στις 28 Σεπτέμβρη έρχονται ανακοινώσεις για τον Απόλλωνα - Δε θα μας βάλει σε πόλεμο ο Καλαϊτζίδης»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2022

Για την κατάσταση στον Απόλλωνα Πόντου και το θέμα του γηπέδου μίλησε ο Τάκης Μπαλτίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» αφήνοντας αιχμές για ακόμη μια φορά για τον Καλαϊτζίδη. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τόσο θράσος και παραμύθι δεν έχω συναντήσει σε όλη μου τη ζωή. Στις 28 του Σεπτέμβρη καλώ γενική συνέλευση και θα ανακοινώσουμε πράγματα. Ο Απόλλων έχει 36 στρέμματα δικά του. Έχουμε απέναντι μας έναν άνθρωπο που σπάει ρεκόρ. Έχει κάνει πλαστές ενημερώσεις, έφερε φουσκωτούς από την πρώτη ημέρα, κυνηγούσε κοσμο και τον απειλούσε. Ξέρω ότι έκανε πλαστές ενημερώσεις γιατί η Επιτροπή του έβαλε -6, απογόρευσε στην κόρη του να ασχολείται, τον έστειλαν στον Εισαγγελέα. 

Δεν είχα ποτέ μια προσφυγή όσο ήμουν εγώ! Παρενέβη και η Νέα Δημοκρατία. Αν θέλει να βάλει σε πόλεμο τον κόσμο της Καλαμαριάς να ξέρει ότι δεν είμαστε κορόιδα. Άφησε κατεστραμμένα τα πάντα και μπήκαμε εμείς και πληρώνουμε μετά. Πρέπει να πληρώνω τα χρέη του Καλαϊτζίδη; Το γήπεδο θα το φτιάξω πριν πεθάνω. Δεν μπορεί ο Απόλλων να παίζει αλλού. Γιατί ο Καλαϊτζίδης πρέπει να έχει ομάδα; Μου έκανε μήνυση και έβαλε μάρτυρα έναν 94χρονο».

Για τα ΚΔΑΠ: «Ήρθα μια γυναίκα και μου είπε έχω τέσσερα παιδιά τι να κάνω; Έκλαιγε η γυναίκα. Μπορώ να τη διώξω; Θα στείλω επιστολή στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Βορείου Ελλάδος. Θα πρέπει να ξεσηκωθούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.